I denna app får man bygga olika fantasifulla byggnader. Till sin hjälp har man flera slags fordon som används för att lasta sand som sedan får köras till byggarbetsplatsen.

Sago Sago är tillbaka med en ny app för de yngsta. Tidigare har vi bland annat recenserat Sago-Mini superhjälten och Sago Minibåtar. I nya Sago Mini Trucks and Diggers får man hjälpa en hamster att köra stora maskiner och bygga fantasifulla skapelser.

Det finns ritningar till sex olika byggnader att välja mellan, och sju olika slags fordon som man kan använda för att lasta hamsterns lastbil med sand för bygga med. 
När man är nöjd med sandlastning, skickar man iväg hamstern med lastbilen för att köra till bygget. På vägen kan man interagera med det man stöter på. Vägen man kör på är dock alltid likadan.

Sago Mini Trucks and Diggers

ANNONS:

Sago Mini Trucks and Diggers

Väl framme vid byggarbetsplatsen tippas flaket och byggnaden börjar ta form, behövs det mer sand är det bara att välja ett nytt fordon och börja lasta på igen.

När man lastat av tillräckligt med sand blir bygget färdigt, och man kan välja färg och utsmyckningar.

Sago Mini Trucks and Diggers

Sago Mini Trucks and Diggers

Att styra maskinerna är intuitivt – även hamsterns lastbil. Det går inte att misslyckas. Min treåring är ett stort fan av stora maskiner och blev mycket förtjust i Sago Mini Trucks and Diggers. Vissa av fordonen är inte realistiska utan mer fantasifulla, men det är också det enda med appen som inte uppskattats. 
Som vuxen tycker jag att utbudet av ritningar är i snålaste laget, men det verkar inte bekymra de yngre redaktionsbarnen som fortfarande återkommmer till appen gång på gång.

Appen innehåller varken text eller tal. Den är fri från tredjepartsreklam och köp inuti. Det finns länkar till tillverkarens andra appar men det går att stänga av denna reklam helt via enhetens inställningar.

Det här är en favoritapp och den får en fyra i betyg av oss. Jag rekommenderar den framförallt till barn mellan två och fyra år, men även äldre barn kan ha glädje av den.

Här är en trailer:

Ladda ner Sago Mini Trucks and Diggers

Klicka för att enkelt komma direkt till rätt app för nerladdning!

Paket: Sago Mini Action-paket

Tillverkaren erbjuder Sago Mini Trucks and Diggers och tre ytterligare appar till ett paketpris där totalpriset är lägre än om man köper apparna separat. De tre andra apparna i detta paket är också recenserade av oss: Sago Minis valpförskola, Sago Mini-superhjälten, Sago Mini Space Explorer.

Paket: Sago Mini Storpack

Tillverkaren erbjuder Sago Mini Trucks and Diggers och nio ytterligare appar till ett paketpris där totalpriset är lägre än om man köper apparna separat. De nio andra apparna i detta paket är också recenserade av oss: Sago Mini Hat Maker, Sago Mini Stad, Sago Minis valpförskola, Sago Miniflygplan, Sago Mini Robotkalas, Sago Mini Bebisar, Sago Mini Speldosa, Sago Mini Pet Cafe, Sago Mini Forest Flyer.

Paket: Sago Mini Skapa-paketet

Tillverkaren erbjuder Sago Mini Trucks and Diggers och fem ytterligare appar till ett paketpris där totalpriset är lägre än om man köper apparna separat. De fem andra apparna i detta paket är också recenserade av oss: Sago Mini Hat Maker, Sago Mini Stad, Sago Minis valpförskola, Sago Miniflygplan, Sago Mini Robotkalas.

Köper du från App Store eller Google Play har du rätt att ångra dig och få pengarna tillbaka, utan att du behöver ange orsak. Läs mer här!

Följer du oss i sociala medier får du information om eventuella prissänkningar. Vi finns på Facebook (iOS, Android, Windows), Twitter och Instagram. Aktuella apptips hittar du på pappasappar.se/rea.

ANNONS:

Upptäck

Sammanställningar

Tagged with →  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *