Pussla juveler på rätt plats i vackert illusterade bilder föreställande olika vinterlandskap.

I tio illustrerade och delvis animerade bilder får man följa vinterdraken. Draken kommer bort i vinterlandskapet och för att hitta den igen skall man pussla juveler i passande hål. Det finns sex juveler i olika former i varje illustration.

Vinterdraken

Det krävs lite tålamod för att hitta rätt var juvelerna passar eftersom hålen där de passar smälter in väl i miljön. Om man inte lyckas kommer det efter en liten stund en hjälpskugga som guidar. Ett särskilt plus är att juvelerna är i olika former så att barnet samtidigt tränar enkel geometri. Tyvärr finns det inte något tal som benämner formerna med deras rätta namn. Appen har ett lugnt tempo och tillsammans med den visuella guidningen passar den bäst för de lite yngre barnen. Appen innehåller även fin bakgrundsmusik och ljudeffekter. Den är fri från tredjepartsreklam och köp i appen.

ANNONS:

Vinterdraken

Vinterdraken

Både min 2 ½ åring och min snart 5-åring har tyckt om appen men störst intresse har det varit för 2 ½ åringen som återkommit till appen många gånger. Till en början behövdes lite hjälp från en vuxen för att placera ut juvelerna. Det har varit en omtyckt app för flera av barnen i redaktionen men tio pussel ger dessvärre inte så lång livslängd. Man kan dock börja om från början igen och då placeras juvelerna ut på nya platser. Jag rekommenderar appen för barn i åldern 2-5 år. Mitt betyg är 3 av 5.

Här är en trailer:

Här är en film som visar hur appen fungerar:

Ladda ner Vinterdraken

Klicka för att enkelt komma direkt till rätt app för nerladdning!

Köper du från App Store eller Google Play har du rätt att ångra dig och få pengarna tillbaka, utan att du behöver ange orsak. Läs mer här!

Följer du oss i sociala medier får du information om eventuella prissänkningar. Vi finns på Facebook (iOS, Android, Windows), Twitter och Instagram. Aktuella apptips hittar du på pappasappar.se/rea.

ANNONS:

Upptäck

Sammanställningar

Tagged with →  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *