Från A&R Entertainment, skapare av bland annat Magic Coloring och Learning to draw is fun, kommer appen 3-in-1 Halloween educational games.

3-in-1 Halloween educational games innehåller memory, pussel och ett 3 i rad-spel. Spelen har alltså Halloween-tema men det är väldigt barnvänligt. Framförallt är det bakgrundsmusiken och ljudeffekterna som är lite skrämmande. De illusterade bilderna man möter är snälla; en fullmåne, fladdermöss, godis, spöken, katter, vampyrer, pumpor m.m.

ANNONS:

Memoryspelet finns i tre olika svårighetsgrader. En med 3×4 brickor, en med 4×5 brickor och en med 5×6 brickor. Det finns tio olika pussel med ungefär 7 – 10 bitar vardera. Och till sist finns det ett 3 i rad-spel. Detta är lite svårare än vanlig 3 i rad. När man får tre i rad så tas dessa brickor bort och de brickor som ligger ovanför fyller upp tomrummen. Denna del går på tid och målet är att få 3 i rad ett visst antal gånger per typ av bricka. När man är klar med en omgång så ökar antalet och blir därmed snäppet svårare.

Varken memory eller pussel bjuder på några särskilda överraskningar. Det är Halloween-temat som gör denna app lite speciell. 3 i rad-delen kan vara lite svårare att förstå sig på för de yngsta barnen. Men principen att försöka få tre av samma sort att hamna bredvid varandra är helt okomplicerad.

Appen har ingen reklam eller köp i appen. Det finns en extern länk från appens förstasida, men den har ett enkelt barnlås som gör att barn inte kan trycka sig ut ur appen av misstag.

Jag rekommenderar appen till barn från 3 till 6 år. Betyg: tre av fem.

Direktlänk till butik

Klicka för att enkelt komma direkt till den recenserade appen hos butik!

Prishistorik

Tillverkarens senaste prisändringar i respektive butik.
Apple Appstore
  •   10 kr 15 okt 2018

Tips! Köper du från Apple App Store eller Google Play Store har du rätt att ångra dig och få pengarna tillbaka utan att du behöver ange orsak. Läs mer här!

Tillverkaren erbjuder skolor att köpa 3-in-1 Halloween educational games för halva priset. Detta gäller vid köp av 20 eller fler licenser via Volume Purchase Program (VPP). Läs mer på Skolappar.nu!

Följer du oss i sociala medier får du information om eventuella prissänkningar. Vi finns på Facebook (iOS, Android, Windows), Twitter och Instagram. Aktuella apptips hittar du på pappasappar.se/rea.

ANNONS:

Upptäck

Sammanställningar

Tagged with →  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *