Roligt memory med djurtema för olika åldrar

AniMatch är en väldigt barnvänlig memoryapp. Det finns ingen huvudmeny och memorybrickorna är både lagom stora och lagom många. Appen saknar även inställningar. Men det som är bäst i denna app är brickornas utseende och ljud. Varje bricka har en djurillustration och ett matchande ljud. Både djur och ljud är väldigt välgjorda och distinkta. Nästan så att man skulle kunna använda sig av bara ljuden för att komma ihåg var brickorna ligger.

ANNONS:

I AniMatch finns totalt 31 djurillustrationer där 10 av dem slumpas fram för varje ny varje spelomgång. Totalt finns det alltså 20 kort att spela med. Att det finns så många djur gör att omgångarna inte blir lika varandra, och ökar livslängden på appen.

När man hittar två matchande brickor så skakar de till på ett väldigt gulligt sätt, samtidigt som det kommer ett plingande ljud. Den här appen har vi haft länge och min dotter, nu fyra år, har älskat den sedan första stund. Hon var 2,5 år när hon provade AniMatch för första gången.

Numera spelar vi mest med fysiska memoryspel. Men att min dotter tycker att memory är roligt, och att hon är så duktig, tror jag till viss del att vi kan tacka AniMatch för. Appen innehåller även poäng och tid. Men det kan man bara bortse från om man inte är intresserad. AniMatch innehåller inte något annat stressmoment. Och ingen musik. Som förbättringsförslag önskar jag fler inställningsmöjligheter. Särskilt bra hade det varit att kunna anpassa svårighetsnivån.

Jag rekommenderar appen till barn mellan två och fem år. Betyget blir 3 av 5.

Direktlänk till butik

Klicka för att enkelt komma direkt till den recenserade appen hos butik!

Prishistorik

Tillverkarens senaste prisändringar i respektive butik.
Apple Appstore
  •   12 kr 3 okt 2019

Tips! Köper du från Apple App Store eller Google Play Store har du rätt att ångra dig och få pengarna tillbaka utan att du behöver ange orsak. Läs mer här!

Tillverkaren erbjuder skolor att köpa AniMatch för halva priset. Detta gäller vid köp av 20 eller fler licenser via Volume Purchase Program (VPP). Läs mer på Skolappar.nu!

Följer du oss i sociala medier får du information om eventuella prissänkningar. Vi finns på Facebook (iOS, Android, Windows), Twitter och Instagram. Aktuella apptips hittar du på pappasappar.se/rea.

ANNONS:

Upptäck

Sammanställningar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *