Apptestare testar appar och vägleder andra som går i köptankar

Vi i redaktionen gör vårt allra bästa för att förmedla en tydlig och ärlig bild av hur apparna fungerar och vad vi och våra barn tycker. Men har man som läsare barn i en annan ålder än recensentens barn, eller har tänkt använda appen i ett annat sammanhang, är det inte säkert att recensionen upplevs som heltäckande.

Som en lösning på detta har vi samlat en stor grupp med föräldrar och pedagoger som har möjlighet att testa de appar vi recenserat för att dela med sig av vad de och deras barn tycker. Detta sker som kommentarer under recensionerna. Apptestarna är ärliga och har, precis som redaktionen, som enda syfte att ge ytterligare information till den som funderar på ett köp.

Vill du bli apptestare?

Är du som läser detta intresserad av att testa appar som vi redan recenserat? Är du beredd att på heder och samvete skriva en ärlig och genomtänkt kommentar som berättar vad du och ditt/dina barn tyckte om appen, samt deras åldrar? Du väljer själv vilka appar som du vill testa, av de som vi får koder till. Du får endast testa en app åt gången och du har alltid minst två veckor på dig att testa.

Är du intresserad gör du först en ansökan till Facebook-gruppen Apptestare och skriver därefter ett mejl till hej@pappasappar.se och anger 1. vem du är och varför vi skall välja dig, 2. ålder på ditt/dina barn 3. om du har iPhone, iPad och/eller Android-enhet (just nu går det inte att testa Android-appar, men vi hoppas att det ändras i framtiden). Vi har tyvärr inte möjlighet att svara personligt på ansökningarna. Du vet att du är utvald om du blir antagen till Facebook-gruppen.

OBS! Vi försöker att få en jämn spridning över både barnens åldrar. Om du inte blir uttagen beror det förmodligen på att ditt/dina barns åldrar redan är överrepresenterade eller att vi just nu inte tar emot fler apptestare. Du har fortfarande chans att bli uttagen i framtiden. Vi behåller alla ansökningar.

Tack för visat intresse!