I Association Puzzles associerar man ihop vackra bilder med matchande färger, mönster och former

Från PopAppFactory (tidigare bl.a. Memoria, Peekaboo, MosaicHD och Logic) kommer den nya appen Association Puzzles. Utseendemässigt liknar den faktiskt deras Memory-app och man arbetar även i denna app med vackra bilder på kort.

ANNONS:

Appen består av tre delar där det går ut på att associera bilder med antingen färger, mönster och former. I färgdelen är det exempelvis en bild på en brun björn och man skall associera den till en bild som föreställer färgen brun. I mönsterdelen finns det istället saker som har mönster som man skall koppla till bilder som endast föreställer själva mönstret. Ett exempel är att ett paraply har ett visst mönster. Formdelen är snäppet svårare för där finns det saker som ser ut som en viss geometrisk form. Exempelvis ser man en del av en bikaka och skall koppla den till en hexagon/sexhörning.

Precis som ”Memory” är det här en fin och barnvänlig app som håller det den lovar. Trots att några knappar har engelsk text saknar symboler är den lätt att använda. Det finns bra ljudeffekter och man får trevliga applåder när man matchat alla bilder. Externa länkar och statistik är skyddade bakom knappar med barnlås.

Jag hade gärna sett ännu flera bilder för ökad variation och längre hållbarhet. Det finns extrabilder så att man slipper att se samma om och om igen, men samtidigt är utbudet ganska begränsat. Jag hade också önskat mig svenskt tal, eller möjlighet att lägga till egna bilder och spela in eget ljud. Hoppas att detta kommer i framtiden.

Association Puzzles passar bra för barn mellan 2 till 3 år.

Betyget blir 3 av 5.

Här är en YouTube-film som visar hur appen fungerar:

Direktlänk till butik

Klicka för att enkelt komma direkt till den recenserade appen hos butik!

Prishistorik

Tillverkarens senaste prisändringar i respektive butik.
Apple Appstore
  •   20 kr 6 maj 2021
Google Play Store
  • Inga prisförändringar de senaste åren.

Tips! Köper du från Apple App Store eller Google Play Store har du rätt att ångra dig och få pengarna tillbaka utan att du behöver ange orsak. Läs mer här!

Tillverkaren erbjuder skolor att köpa Association Puzzles för halva priset. Detta gäller vid köp av 20 eller fler licenser via Volume Purchase Program (VPP). Läs mer på Skolappar.nu!

Följer du oss i sociala medier får du information om eventuella prissänkningar. Vi finns på Facebook (iOS, Android, Windows), Twitter och Instagram. Aktuella apptips hittar du på pappasappar.se/rea.

ANNONS:

Upptäck

Sammanställningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *