Bra appar till bebisar är det inte så gott om. Baby Rattle Toy är en app som tillfälligt kan distrahera en bebis.

I en krissituation kan man som förälder behöva ta till alla knep som finns. Ett alternativ kan vara att använda sig av appen Baby Rattle Toy för att tillfälligt få en bebis att bli glad/sluta skrika. Det är också en app som man kan använda till en bebis som vill utforska en iPhone eller iPad, eftersom den just är anpassad för de yngsta.

ANNONS:

I appen syns en sovande sol. Den studsar långsamt mellan kanterna på skärmen. När man trycker på skärmen så kommer olika djur fram, och de låter. Trycker man på solen så blir den glad, och studsar då även snabbare mellan kanterna.

Trycker man mycket på skärmen kan ljudet upplevas störande, men samtidigt är det just detta som kan fånga barnets uppmärksamhet. När jag har testat appen med min bebis så har jag sänkt volymen.

Baby Rattle Toy fungerar bäst för barn upp till ett år. Jag rekommenderar att man använder appen tillsammans med sitt barn.

Betyg: 3 av 5

Direktlänk till butik

Klicka för att enkelt komma direkt till den recenserade appen hos butik!

Prishistorik

Tillverkarens senaste prisändringar i respektive butik.
Apple Appstore
  •   25 kr 3 okt 2019
  •   20 kr 18 mar 2019
  •   0 kr 10 mar 2019

Tips! Köper du från Apple App Store eller Google Play Store har du rätt att ångra dig och få pengarna tillbaka utan att du behöver ange orsak. Läs mer här!

Tillverkaren erbjuder skolor att köpa Baby Rattle Toy för halva priset. Detta gäller vid köp av 20 eller fler licenser via Volume Purchase Program (VPP). Läs mer på Skolappar.nu!

Följer du oss i sociala medier får du information om eventuella prissänkningar. Vi finns på Facebook (iOS, Android, Windows), Twitter och Instagram. Aktuella apptips hittar du på pappasappar.se/rea.

ANNONS:

Upptäck

Sammanställningar

En kommentar

  1. brittabloggar skriver:

    Jag använde den här appen ganska mycket när min dotter var runt året. Hon tyckte att den var rolig och fin och fascinerades av färgerna och ljuden. Jag tyckte att den var lite väl psykadelisk, men ändå en bra sysselsättning, till exempel i kollektivtrafiken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *