Bamseklubben är en rolig app med filmer och minispel från flygbolaget TUI. Tanken är att man skall använda den före eller under sin semesterresa, men man kan använda den på valfri plats och även på resa med annat flygbolag.

Bamesklubben är en app från flygbolaget TUI (tidigare Fritidsresor). Förutom att logotypen TUI dyker upp då och då är appen helt fri från reklam och köp inuti. Appen har alltså ett resetema och kan med fördel användas inför eller under en semesterresa.

ANNONS:

Appens huvudmeny är en karta där man lätt kan välja aktivitet. Det finns film där man lär sig att dansa Bamsedansen och sjunga Bamselåten. I andra aktiviteter får man bygga sandslott, mata bamse och leta upp hans borttappade saker. Det finns även möjlighet att ta selfie för att sedan smycka ut sig med Bamsekläder.

Appen innehåller även flera filmer med resetema. Här får man exempelvis följa Bamse på flyplatsen och på resmålet. Filmerna är både roliga och lärorika om vett och etikett under resan. Det finns också några musikvideos samt en film som handlar om vad man gör i barnklubb. Även detta är en slags reklam för TUIs Bamseklubb, men samtidigt fungerar de flesta barnklubbar på liknande sätt.

Tillverkaren säger att en del av filmerna inte fungerar utan Internet. Detta kan vara värt att ha i åtanke då en del barn kan bli besvikna om det inte fungerar. Tyvärr finns ingen möjlighet att ladda ner dessa till enheten, om man skulle vilja detta.

Min 5-åring har testat Bamseklubben appen och tycker att den är skoj. Den har humor och erbjuder en stunds tidsfördriv, men har samtidigt inte så jättemycket innehåll. Förhoppningsvis kommer det mer innehåll i framtiden, både vad gäller filmer och aktiviteter. Aktiviteten där man matar Bamse kan upplevas som stressig då maten kommer i allt snabbare takt.

Summa summarum är detta en given app för yngre Bamse-fans, oavsett om man tänkt att resa med TUI eller ej. Jag rekommenderar den till barn mellan 3 och 5 år och ger betyg 3 av 5.

Språkfakta

Denna app innehåller tal på följande språk: svenska.

Direktlänk till butik

Klicka för att enkelt komma direkt till den recenserade appen hos butik!

Prishistorik

Tillverkarens senaste prisändringar i respektive butik.
Apple Appstore
 • Inga prisförändringar de senaste åren.
ANNONS:

Upptäck

Sammanställningar

Tagged with →  

5 kommentarer

 1. emma skriver:

  En reklamapp för tui? Trodde ni rekommenderade appar utan reklam..

 2. Pappa Daniel skriver:

  Vår policy är att endast rekommenderar appar som är fria från tredjepartsreklam och fria från köp inuti. Hade vi inte rekommenderat appar med reklam i sig hade vi inte haft så mycket att skriva om tyvärr. Därför utgår vi från vår policy och gör utöver det en bedömning i varje enskilt fall. I just detta fall är min bedömning att den reklam som finns för TUI är minimal. Mitt syfte med recensionen är att ge en rättvis bild av appen. Jag tar därför upp reklamen så att den som läser recensionen kan göra ett eget beslut om huruvida hen vill ladda ner appen eller ej.

 3. Siranee skriver:

  Det finns inte många appar som inte har ”köp inuti” eller 100% gratis och om det är gratis så är det reklam på 5 sekunder. Tycker att du har en bra sajt och hoppas att du försätter att uppdatera.

 4. Thomas skriver:

  Detta spel verkar ha utgått.

 5. Pappa Daniel skriver:

  Thomas: Det stämmer att Google Play-appen just nu inte verkar vara tillgänglig. Jag har plockat bort länkarna dit från recensionen. Appen finns fortfarande kvar i App Store.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *