Året är till ända och det är dags att göra en kort sammanfattning samt avslöja listan över de bästa apparna under 2013.

Barnappar 2013 iPhone, iPad, AndroidUnder 2013 skrev vi i redaktionen, precis som sedan starten i juli 2011, ungefär en recension per dag. Antalet besökare har ökat rejält jämfört med 2012 och enligt våra egna mätningar är Pappas Appar just nu den största recensionssajten för barnappar i Europa och en av de största i världen. Fantastiskt! Aktuell statistik finns här. Sajten hade under året över 520 000 unika besökare och 3,7 miljoner sidvisningar. Under året har Pappas Appar bland annat uppmärksammats i DN, GP, Aftonbladet, TV4 och P4 Stockholm.

ANNONS:

Vi har läst om och testat tusentals appar under året. Av de appar som vi recenserat och rekommenderat har vi här valt ut de som vi och våra barn (just nu 40 stycken totalt) anser vara de allra bästa. Vi har försökt att välja ut appar som finns för både iOS och Android samt appar för barn i olika åldrar. Listan är sorterad på appnamn. Som vanligt är det värt att nämna att vår policy är att endast rekommendera barnvänliga appar utan reklam och in-app purchase.

De 20 bästa apparna för barn under 2013

Saknar du en app? Kanske var den med i listan över de 10 bästa barnapparna för iPhone, iPad och Android under 2012? Arbetar du inom förskola kan du ha nytta av över listan med appar för förskola.

Vilken app tyckte ditt/dina barn var bäst under 2013? Skriv en kommentar och berätta!

ANNONS:

Upptäck

Sammanställningar

Tagged with →  

En kommentar

  1. Helene skriver:

    Tack för alla tips och recensioner. Ni är verkligen suveräna!! God fortsättning och Gott Nytt År från oss i Australien

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *