Året är till ända och det är dags att göra en kort sammanfattning samt avslöja listan över de bästa apparna under 2014.

Under 2014 har vi i redaktionen recenserat över 200 appar. Antalet besök har ökat med drygt 25% jämfört med 2013 och vi tror att vi fortfarande är den största recensionssajten för barnappar i Europa och en av de största i världen. Aktuell statistik finns här. Sajten hade under året över 670 000 unika besökare och 3,7 miljoner sidvisningar. Under året har Pappas Appar bland annat uppmärksammats i DN, SvD, Vi Föräldrar och Nyhetsmorgon TV4. En annan stor nyhet för oss var när Skolverket började rekommendera vår sida om Modersmålsappar.

ANNONS:

Vi har läst om och testat tusentals appar under året. Av de appar som vi recenserat och rekommenderat har vi här valt ut de som vi och våra barn anser vara de allra bästa. Vi har försökt att välja ut appar som finns för både iOS och Android samt appar för barn i olika åldrar. Som vanligt är det värt att nämna att vår policy är att endast rekommendera barnvänliga appar utan reklam och in-app purchase (köp i appen).

De bästa apparna för barn under 2014

Listan är sorterad på appnamn. Klicka på respektive rubrik för att läsa mer.

Saknar du en app? Kanske var den med i listan över de bästa barnapparna för iPhone, iPad och Android under 2012 eller 2013?

Vilken app tyckte ditt/dina barn var bäst av apparna som kom under 2014? Skriv en kommentar och berätta!

ANNONS:

Upptäck

Sammanställningar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *