Året är till ända och det är dags att göra en kort sammanfattning samt avslöja listan över de bästa apparna under 2015.

Under 2015 har vi i redaktionen recenserat nästan 170 appar. Antalet besök på www.pappasappar.se har ökat med drygt 18% jämfört med 2014 och våra egna mätningar (som du själv kan granska) visar att vi nu är den största recensionssajten för barnappar i hela världen. Sajten hade under året över 780 000 besök och 3,5 miljoner sidvisningar. Under året har Pappas Appar bland annat uppmärksammats i DN, Vi Föräldrar, EFN och Nyhetsmorgon TV4. Vi fick även utmärkelsen En av Sveriges 100 bästa sajter av Internetworld med motiveringen ”Sajten som guider förvirrade föräldrar i floden av appar för barn. En samhällsinsats som kan vara viktigare än vi inser i dag.”.

Vi har granskat och testat tusentals appar under året. Av de appar som vi recenserat (och därmed rekommenderar) har vi här valt ut de som vi och våra barn anser vara de allra bästa. Vi har försökt att välja ut appar för barn i olika åldrar. Som vanligt är det värt att nämna att vår policy är att endast rekommendera roliga och barnvänliga appar utan tredjepartsreklam och köp i appen.

De bästa apparna för barn under 2015

Listan är sorterad på apparnas namn. Klicka på respektive rubrik/namn för att läsa mer.

ANNONS:

Saknar du en app? Kanske var den med i listan över de bästa barnapparna för iPhone, iPad och Android under 2012, 2013 eller 2014?

Vilken app tyckte ditt/dina barn var bäst av apparna som kom under 2015? Skriv en kommentar och berätta!

ANNONS:

Upptäck

Sammanställningar

Tagged with →  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *