Över 50 pussel med bondgårdsdjur, olika svårighetsnivåer och svenskt tal finns appen Bondgårdspussel 123

Det australiensiska företaget GiggleUp ligger bakom appen Bondgårdspussel 123. Detta är en i serien av flera olika pusselappar. Tidigare har jag recenserat Havspussel 123, Transportpussel 123 och Fantastiska pussel 123. Det som är bra med dessa pusselappar är att man lär sig svenska ord samtidigt som man pusslar.

ANNONS:

I Bondgårdspussel 123 pusslar man och lär sig namn på både bondgårdsdjur och saker som hör till den miljön. Åsna, get, traktor, häst, pumpa, majs, vitkål, snigel, fågelskrämma är några exempel på ord. Appen har åtta olika miljöer med totalt 52 pussel. Alla pussel har svensk text och bra och tydligt svenskt tal.

Varje pussel har fem svårighetsnivåer. Barnet kan själv välja mellan 2, 4, 6, 9 och 16 bitar. Det går även att slå på en hjälp så att man ser den färdiga bilden/djuret skymta i bakgrunden. Bondgårdspussel 123 fungerar därför bra både för yngre och lite äldre barn.

Appen har även inställningar som man kan nå via huvudmenyn. Även där kan man välja svårighetsnivå och huruvida man skall få hjälpen eller ej. Förutom detta kan man välja språk. Förutom svenska finns även engelska, franska, spanska, japanska, tyska, kinesiska och italienska. Man kan även stänga av rösten helt om man önskar det. Appen har en bra melodislinga som kan bli lite enformig i längden. Även denna går att stänga av i inställningarna. Det går också att välja om man vill se namnen på djuren med versaler eller gemener. Inställningarna har ett bra barnlås.

Utvecklaren lyckats bra med att skapa en intuitiv och lärorik app som dessutom är underhållande. Appen har externa länkar, men de når man endast via huvudmenyn via särskilda undersidor som är skyddade av ett bra barnlås.

Ur de flesta perspektiv är det här en väldigt bra och barnvänlig app. Att den dessutom har svenskt tal är ett stort plus.

Jag rekommenderar appen till barn mellan 2 och 6 år. Betyget blir 4 av 5.

Appen finns i en gratis Lite-version för den som vill testa innan köp: iPhone, iPad, Android.

Språkfakta

Denna app innehåller tal på följande 14 språk: danska, engelska, franska, italienska, japanska, kinesiska, koreanska, nederländska, norska (bokmål), portugisiska, ryska, spanska, svenska, tyska.

Direktlänk till butik

Klicka för att enkelt komma direkt till den recenserade appen hos butik!

Prishistorik

Tillverkarens senaste prisändringar i respektive butik.
Apple Appstore
  •   35 kr 4 okt 2019
Google Play Store
  • Inga prisförändringar de senaste åren.
Amazon Appstore
  •   18 kr 22 aug 2020
  •   22 kr 22 aug 2020
  •   18 kr 19 aug 2020
  •   22 kr 19 aug 2020
  •   18 kr 17 aug 2020
  •   22 kr 16 aug 2020
  •   18 kr 16 aug 2020
  •   22 kr 16 aug 2020

Tips! Köper du från Apple App Store eller Google Play Store har du rätt att ångra dig och få pengarna tillbaka utan att du behöver ange orsak. Läs mer här!

Tillverkaren erbjuder skolor att köpa Bondgårdspussel 123 för halva priset. Detta gäller vid köp av 20 eller fler licenser via Volume Purchase Program (VPP). Läs mer på Skolappar.nu!

Följer du oss i sociala medier får du information om eventuella prissänkningar. Vi finns på Facebook (iOS, Android, Windows), Twitter och Instagram. Aktuella apptips hittar du på pappasappar.se/rea.

ANNONS:

Upptäck

Sammanställningar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *