I spåren av Corona-viruset får många barn vara hemma från skolan. Därför sänker företagen just nu priserna på sina lärorika appar. En del betalappar går tillfälligt att ladda ner helt gratis (apparna är fria från tredjepartsreklam och köp inuti), andra appar går att köpa till extra lågt pris.

Välkommen! På www.pappasappar.se hittar du roliga och lärorika appar för barn. Alla appar är dessutom garanterat fria från köp inuti samt fria från tredjepartsreklam. Tack vare prisbevakning och prishistorik kan vi garantera att de appar vi listar på denna sida har betydligt lägre pris än normalt.

ANNONS:

Aktuella erbjudanden

iPhone, iPad

2-3 år-57%

Music Color

· 50 kr · Lär dig färger och lyssna på klassisk musik

Recension
0-2 år-57%

Sound Touch 2

· 50 kr · Pekbok med ljud för de yngsta

Recension
0-2 år-75%

Sound Touch

· 59 kr · Omfattande pekbok för de yngsta

Recension
6+ år-57%

Botanicula

· 25 kr · Äventyrsspel bland växter och djur

Recension
2-3 år-79%

Shapes & Colors Farm Puzzles

· 12 kr · Träna sortering efter färg, form och storlek

Recension
3-5 år

Minilobes: Huset

· 0 kr · Lär barn nya ord i och omkring hemmet

Recension

Android

3-5 år

Minilobes: Huset

· 0 kr · Lär barn nya ord i och omkring hemmet

Recension

ANNONS:

Vanliga frågor och svar

Kan jag prenumerera på nya tips?

Nej, men vi uppdaterar tipsen på denna sida flera gånger dagligen, från och med den 15:e mars 2020 och framåt..

Hur länge är apparna prissänkta?

Det är företagen som tillverkar apparna som bestämmer om/när appar prissänks. Vi bevakar priserna och sparar även prishistorik, därför vet vi om en app har tillfälligt sänkt pris. Så fort vi upptäcker att en app inte längre är prissänkt tar vi bort vårt tips från denna sida.

När blir en viss app prissänkt?

Det är företagen som tillverkar apparna som bestämmer om/när de blir gratis. Rent generellt är det endast ett fåtal av appar som blir prissänkta överhuvudtaget, och då endast under en kort begränsad period åt gången. Är man ute efter att en viss app skall bli prissänkt eller gratis kan man få vänta länge. Men helt omöjligt är det naturligtvis inte.

Hur sorteras apparna?

Vi är väldigt noga med att endast lyfta fram appar som aldrig, eller nästan aldrig, är prissänkta/gratis. De appar som vi lyfter fram sorterar vi så att nya tips alltid hamnar först. Appar som nyligen varit prissänkta lyfts inte fram på nytt utan behåller istället sin tidigare sortering, i det fall de prissänks på nytt. I övrigt sorteras apparna på det datum då vi prissänkningen först skedde.

Hur mycket kan man spara?

Det är företagen som tillverkar apparna som bestämmer storleken på prissänkningarna. Många appar finns tillgängliga för flera plattformar och saluförs i olika appbutiker. Det händer ofta att priserna för en viss app skiljer sig åt i de olika butikerna. Vi informerar om hur mycket man kan spara, räknat i både procent och kronor, jämfört med normalpris. Detaljinformation om prissänkningar finns i recensionerna.

Vem står bakom tipsen?

Vi som tipsar är vanliga föräldrar som gör vårt bästa för att hitta bra och barnvänliga appar för barn. Vi är helt oberoende och opartiska och har testat och recenserat alla appar vi tipsar om. Vårt syfte med denna sida är att informera om prissänkningar ur ett konsumentperspektiv och inte att få dig att ladda ner appar. Läs mer om den app som du är intresserad av, innan du laddar ner, så att du vet att den passar ditt/dina barn.

Hur kan jag tacka er?

Vårt syfte är att hjälpa andra vuxna att hitta bra appar för barn. Vi kräver inte någon motprestation. Med det sagt så får du gärna dela våra gratistips vidare eller bara tipsa om www.pappasappar.se.

Har du laddat ner en app som vi tipsat om får du gärna skriva en kommentar under recensionen och berätta vad du och ditt/dina barn tycker. Ange då gärna även barnet/barnens ålder. Kommentarer hjälper andra som funderar på att ladda ner appen ifråga. Du måste naturligtvis inte skriva en positiv kommentar. Ett alternativ är att skriva en recension i appbutiken och då tacka PappasAppar.se för tipset – det hjälper andra vuxna att hitta till oss.

Sammanställningar

Upptäck