I Dr. Pandas Badstund hjälper man Dr. Panda och hans vänner med olika hygienbestyr – de behöver bada och duscha, man får hjälpa dem att tvätta sina kläder, borsta tänderna och gå på toaletten.

I Dr. Panda Badstund är det hygienrutiner som är i fokus. Det finns sex olika aktiviteter; tvätta kläder, bada i badkar, duscha, gå på toaletten, borsta tänderna och klä på sig. Djuren, som vi känner igen från Dr. Pandas tidigare appar, har olika behov. Man hjälper ett djur i taget men måste inte välja exakt de aktiviteter som önskas. Man får dock inte sätta på djuren rena kläder förrän man är klar med rätt aktiviteter. Behöver djuret bada så räcker det därmed inte med att ta en dusch.

ANNONS:

Dr. Panda Badstund

Dr. Panda Badstund

Det finns en hel del att upptäcka vid de olika aktiviteterna. I badet kan man färga badvattnet med olika färger, byta musik på radion och låta besökaren dyka ner under vattnet med ett cyklop. I duschen gäller det att få rätt temperatur på vattnet, och efter toalettbesöket är det viktigt att både spola och att tvätta händerna.

Dr. Panda Badstund

Dr. Panda Badstund

Liksom Dr Pandas tidigare appar innehåller spelet varken tal eller text. Via appens förstasida finns en länk till en sida med reklam för företagets övriga appar. Länkarna vidare till appbutiken är försedda med barnlås. Reklamen går att stänga av helt via den barnlåsta föräldrasidan. På föräldrasidan finns även möjlighet att stänga av musik och/eller ljudeffekter. Appen är fri från tredjepartsreklam och köp inuti appen.

Jag har spelat tillsammans med min 4,5-åring, och även om appen inte tillhör favoriten av alla Dr. Panda-appar, så är det ett uppskattat spel. Min bedömning är att Dr. Panda Badstund passar bäst för barn i 3-4-årsåldern. Flera i redaktionen upplever att aktiviteterna är lite väl styrda och att spelet inte har någon jättelång livslängd. Både barn och vuxna har reagerat på att en del djur har topp på sig, samt att djuren går på toa med underkläderna på. Vi upplever dock att spelet är välgjort och håller hög kvalitet, precis som övriga appar i samma serie. Betyget blir en trea.

Dr. Panda Badstund

Här är en trailer:

Direktlänk till butik

Klicka för att enkelt komma direkt till den recenserade appen hos butik!

Prishistorik

Tillverkarens senaste prisändringar i respektive butik.
Apple Appstore
 •   50 kr 23 mar 2020
 •   0 kr 16 mar 2020
 •   50 kr 3 feb 2020
 •   0 kr 27 jan 2020
 •   50 kr 2 okt 2019
 •   40 kr 31 jan 2019
Google Play Store
 •   50 kr 1 jul 2020
 •   40 kr 24 mar 2020
 •   0 kr 16 mar 2020
 •   40 kr 31 jan 2019
Amazon Appstore
 •   36 kr 24 mar 2020
 •   0 kr 16 mar 2020
 •   36 kr 31 jan 2019

Tips! Köper du från Apple App Store eller Google Play Store har du rätt att ångra dig och få pengarna tillbaka utan att du behöver ange orsak. Läs mer här!

Tillverkaren erbjuder skolor att köpa Dr. Panda Badstund för halva priset. Detta gäller vid köp av 20 eller fler licenser via Volume Purchase Program (VPP). Läs mer på Skolappar.nu!

Följer du oss i sociala medier får du information om eventuella prissänkningar. Vi finns på Facebook (iOS, Android, Windows), Twitter och Instagram. Aktuella apptips hittar du på pappasappar.se/rea.

ANNONS:

Upptäck

Sammanställningar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *