Dr Pandas Tivoli utspelar sig på ett tivoli där man får hjälpa till med att sköta olika klassiska attraktioner. Det finns också några enkla spel.

I Dr Pandas Tivoli finns ett spökhus, ett pariserhjul, flygplan och båtar som besökarna kan åka med. Det finns också några enkla spel, som att kasta bollar på burkar som rasar och fiska upp ankor ur dammen. Dessutom finns två kiosker där man kan göra iordning och servera popcorn och klubbor. Man vandrar mellan de olika stationerna och låta tivoli-besökarna testa aktiviteterna som man stöter på. Tivolit tar aldrig slut utan så småningom kommer man tillbaka där man började. Flera av aktiviteterna är väldigt enkla; man placerar till exempel besökarna i ruschkanan eller i båtar. Besökarna är Dr Pandas vanliga djurkompisar; grisen, björnen, apan, katten och elefanten.

ANNONS:

Dr Pandas Tivoli

Dr Pandas Tivoli

Om man lyckas i bollkastningen eller fiskar upp alla ankor på tid så vinner man stjärnor. De kan man sedan växla in till olika origamifigurer. Det finns en aktivitet där man kan fotografera sig själv med lustiga bakgrunder eller som Dr Panda.

Det som varit mest populärt bland mina barn har varit de aktiviteter som innehåller flera olika moment, exempelvis att poppa popcorn och fylla i strutar innan man serverar eller att dekorera fina klubbor. Det har inte varit lika spännande att låta djuren åka i de olika karusellerna. Det här spelet är lite knepigare att komma igång med än andra Dr Panda-appar, det är flera barn i redaktionen som haft svårt att riktigt förstå vad man ska göra på de olika aktiviteterna för det är inte självklart var i bilden man ska trycka. Lite mer visuella ledtrådar hade varit bra.

Dr Pandas Tivoli

På startsidan visas reklam för andra appar från samma utvecklare, men för att länkas vidare till butik krävs att man ta sig förbi barnlåset. Reklamen går dock att stänga av helt på sidan för inställningar som även den ligger bakom ett barnlås.

Betyget blir en trea, om det varit enklare att styra figurerna och om det funnits fler längre spelmoment hade betyget blivit högre. Jag rekommenderar Dr Pandas Tivoli till barn mellan 3 och 6 år

Här är en trailer:

Direktlänk till butik

Klicka för att enkelt komma direkt till den recenserade appen hos butik!

Prishistorik

Tillverkarens senaste prisändringar i respektive butik.
Apple Appstore
  •   50 kr 4 jun 2020
  •   0 kr 28 maj 2020
  •   50 kr 4 okt 2019
  •   40 kr 31 jan 2019
Google Play Store
  •   50 kr 1 jul 2020
  •   40 kr 31 jan 2019
Amazon Appstore
  •   27 kr 17 aug 2018
  •   9 kr 9 aug 2018

Tips! Köper du från Apple App Store eller Google Play Store har du rätt att ångra dig och få pengarna tillbaka utan att du behöver ange orsak. Läs mer här!

Tillverkaren erbjuder skolor att köpa Dr Pandas Tivoli för halva priset. Detta gäller vid köp av 20 eller fler licenser via Volume Purchase Program (VPP). Läs mer på Skolappar.nu!

Följer du oss i sociala medier får du information om eventuella prissänkningar. Vi finns på Facebook (iOS, Android, Windows), Twitter och Instagram. Aktuella apptips hittar du på pappasappar.se/rea.

ANNONS:

Upptäck

Sammanställningar

Tagged with →  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *