Gravitarium Live är en lättanvänd app som ger elektronisk musik och olika visuella effekter beroende på hur många fingrar man sätter mot skärmen

Gravitarium Live (eller Gravitarum Plus/2+ som appen också kallas) är en app för både yngre och äldre barn, kanske även vuxna. Appen innehåller en stor mängd visuella effekter som aktiveras när man trycker med ett eller flera fingrar mot skärmen.

ANNONS:

Det som gör appen speciell är att den kombinerar elektronisk musik med visuella effekter. Appen stödjer dessutom multitouch vilket innebär att man kan sätta ner fler fingrar än ett på skärmen samtidigt. Beroende på hur många fingrar man sätter ner så visas olika effekter. Effekterna ändras när man rör på sina fingrar.

Gravitarium

Effekterna liknar partikelflöden. Appen klarar av upp till tio fingrar per enhet. Det går också att ”spela” med en vän som sitter på en annan enhet, via Game Center. Då ser man både vad denne gör och vad man själv gör. Man kan spela över både Wifi och Internet. Jag har dock inte testat detta själv.

Gravitarium

Det följer med 10 låtar med elektronisk musik. Musiken passar bra till de visuella effekterna men går att stänga av om man vill. Närsomhelst kan man trycka i hörnet för att nå inställningarna. Där kan man styra i detalj över både effekter, musik och mycket mer.

Gravitarium

Jag tycker att den här appen passar bäst för de allra yngsta barnen, omkring 1-2 år. Det är roligt att kunna trycka på skärmen och direkt få återkoppling. Det ger även en övning av finmotorik och öga/hand kooridination.

Mitt betyg blir 3 av 5

Direktlänk till butik

Klicka för att enkelt komma direkt till den recenserade appen hos butik!

Prishistorik

Tillverkarens senaste prisändringar i respektive butik.
Apple Appstore
  •   45 kr 6 maj 2021
  •   50 kr 3 okt 2019

Tips! Köper du från Apple App Store eller Google Play Store har du rätt att ångra dig och få pengarna tillbaka utan att du behöver ange orsak. Läs mer här!

Tillverkaren erbjuder skolor att köpa Gravitarium Live för halva priset. Detta gäller vid köp av 20 eller fler licenser via Volume Purchase Program (VPP). Läs mer på Skolappar.nu!

Följer du oss i sociala medier får du information om eventuella prissänkningar. Vi finns på Facebook (iOS, Android, Windows), Twitter och Instagram. Aktuella apptips hittar du på pappasappar.se/rea.

ANNONS:

Upptäck

Sammanställningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *