Labo Halloween Drawing Lessons är en interaktiv teckningsskola, där man efter några grundsteg får lära sig rita 13 olika bilder med Halloweenmotiv. Det finns även möjlighet att testa sina nya teckningskunskaper mot en kompis i ett tvåspelarläge.

Lagom till Halloween släpper många utvecklare Halloweeninspirerade varianter av sina appar. I detta fall är det Labo Lado som uppdatarat sin interaktiva teckningsskola med 13 st Halloweenmotiv. I övrigt är appen nästan exakt likadan som Labo Drawing Lessons.

Halloween Drawing Lessons

Det här är en enkel app, med syfte att visa hur man stiliserat kan rita olika Halloweenfigurer. Appen är lätt att förstå sig på, det finns inga skrivna menyer utan på första sidan visas grundspelknappen och två andra små ikoner för 2-spelarläge och friläge (där man kan rita vad man vill).

ANNONS:

I grundspelläget finns 13 figurer med Halloweentema. När man väljer bild, ritas linjerna upp, och försvinner sen en stund innan de återkommer för att man själv ska få chans att prova. Det gäller att rita så likt förlagan som möjligt för att få högst poäng.

Halloween Drawing Lessons

Halloween Drawing Lessons

Samma figurer återkommer i 2-spelarläget, men då syns förlagan hela tiden och det handlar istället om att göra en avvägning mellan så likt men samtidigt så snabbt som möjligt. Utöver bakgrundsmusik, och ett positivt ”yay” när man är klar med sin teckning innehåller appen inget ljud eller tal, och heller ingen skriven text.

Min 7-åring tyckte figurerna var söta, men att det var väl svårt att rita exakt efter mall. Då lockade 2-spelarläget mer, och vi fick oss en del goda skratt åt varandras monster. Tyvärr är det nog ingen vidare livslängd på appen, när man ritat igenom figurerna några gånger känns den inte så spännande längre.

Bilderna är ganska lätta och passar ungefär från 4 till 7 år.
 Labo Halloween Drawing Lessons är fri från köp i appen och tredjepartsreklam. Det finns inga inställningar att göra, bakom föräldralås ligger länkar till sociala medier.

Jag ger Labo Drawing lessons Halloween får en trea i betyg.

Här är trailer:

Direktlänk till butik

Klicka för att enkelt komma direkt till den recenserade appen hos butik!

Prishistorik

Tillverkarens senaste prisändringar i respektive butik.
Apple Appstore
  •   10 kr 23 okt 2017
  •   0 kr 20 okt 2017

Tips! Köper du från Apple App Store eller Google Play Store har du rätt att ångra dig och få pengarna tillbaka utan att du behöver ange orsak. Läs mer här!

Tillverkaren erbjuder skolor att köpa Labo Halloween Drawing Lessons för halva priset. Detta gäller vid köp av 20 eller fler licenser via Volume Purchase Program (VPP). Läs mer på Skolappar.nu!

Följer du oss i sociala medier får du information om eventuella prissänkningar. Vi finns på Facebook (iOS, Android, Windows), Twitter och Instagram. Aktuella apptips hittar du på pappasappar.se/rea.

ANNONS:

Upptäck

Sammanställningar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *