I Hungry Little Bear Kids får ditt barn hjälpa en björn att fånga mat i 40 olika kluriga banor.

Hungry Little Bear Kids är skapad av företaget Right fusion. Appen påminner mycket om deras tidigare app, Aliens Like Milk for Kids. I den nya appen finns det 40 banor där gäller det att lösa problem i form av olika hinder, så att björnen till slut får sin mat. På varje bana gäller det att undvika att mata björnen med chilifrukter, vilka han inte tycker om, och de olika grisarna som vill äta upp maten för honom. Banorna är färggranna och figurerna har skojiga utseenden.

ANNONS:

Hungry Little Bear Kids

Appen har ingen tidsstress, men om man vill utmana sig kan man samla alla stjärnor på alla banor. Detta är dock inte något krav för att kunna gå vidare till nästan bana eftersom alla banor redan är upplåsta från start. För varje bana blir det svårare att räkna ut hur den skall lösas. Svårighetsnivåerna påverkas utav att grisarna blir fler och att det tillkommer fler hinder såsom studsmattor, juicepressar, kanoner och rullande brädor.

Hungry Little Bear Kids

Hungry Little Bear Kids har en tydlig meny där alla 40 banor visas och man kan lätt se hur många stjärnor man har samlat. Det finns fem banor som skiljer sig från de andra. På dem gäller det att flyga, samla mat och undvika hinder utmed vägen. Man styr en raket genom att svänga med sin enhet från sida till sida. I dessa banor finns det en tidspress. Svårigheten är också att inte krocka med en gris, vilket gör att man blir av med lite utav den maten man har fångat. Raketen går ganska fort men små skyltar visar vad som kommer att dyka upp på vägen, så att man kan planera färden lite i föreväg.

Hungry Little Bear Kids

Jag och min 6,5 åring har testat detta spel på iPad. Tidigare har vi spelat liens Like Milk For Kids och båda dessa spel har varit mycket uppskattade. Den nya appen är dock mer utmanande och därför har det varit extra uppskattat att det inte är någon tidspress och att man kan hoppa fritt mellan banorna om man kör fast någonstans. Vi rekommenderar den nya appen till barn som tycker om att lösa problem och som har tålamod. Appen har visar tydligt hur de olika hindren fungerar så det går snabbt att komma igång. Appen är fri från tal och skrivna instruktioner. I appen inställningar kan man reglera ljudet. Appen är fri från externa länkar.

Vi rekommenderar Hungry Little Bear Kids från 7 år och uppåt. Betyget blir 3 av 5, framförallt beroende på att antalet banor nästan är hälften jämfört med föregångaren.

Tips: Right Fusion även gjort en app med namnet ”Hungry Little Bear”. Denna app har in-app purchase, externa länkar och alla banor är låsta från start. Så se till att den app du köper till ditt barn verkligen har ”Kids” i namnet.

Här är en YouTube-film som visar hur appen fungerar:

Direktlänk till butik

Klicka för att enkelt komma direkt till den recenserade appen hos butik!

Prishistorik

Tillverkarens senaste prisändringar i respektive butik.
Apple Appstore
  •   25 kr 4 okt 2019

Tips! Köper du från Apple App Store eller Google Play Store har du rätt att ångra dig och få pengarna tillbaka utan att du behöver ange orsak. Läs mer här!

Tillverkaren erbjuder skolor att köpa Hungry Little Bear Kids för halva priset. Detta gäller vid köp av 20 eller fler licenser via Volume Purchase Program (VPP). Läs mer på Skolappar.nu!

Följer du oss i sociala medier får du information om eventuella prissänkningar. Vi finns på Facebook (iOS, Android, Windows), Twitter och Instagram. Aktuella apptips hittar du på pappasappar.se/rea.

ANNONS:

Upptäck

Sammanställningar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *