Att hjälpa märkliga filurer att hålla hand så att inte ett spöke kommer och tar dom visar sig vara en av årets bästa spelidéer.

Joining Hands är ett väldigt sött och beroendeframkallande spel i problemlösar-genren. Spelet går ut på att flytta runt små huvud-armingar kallade Peablins så att alla figurer på spelplanen får en hand att hålla. Peablins tror nämligen att om man har en hand att hålla kan inte spöket ta dom.

ANNONS:

Figurerna kan ha en eller flera armar och olika figurer har olika egenskaper. Vissa figurer har armar som kan snurra åt olika håll för att nå runt omkring sig. Andra är starka, men kan bara sträcka armarna åt vissa håll. Andra figurer vill vara hålla hand med likadana figurer.

Varje nivå består av en bikake-liknande spelplan där du kan flytta figurer till varje sexkant. För att klara en nivå gäller det att se till att alla peablins har en hand att hålla.

Ju längre du spelar desto svårare blir banorna och efterhand träffar du på fler och fler typer av peablins. På så sätt ger det en form av belöning att komma vidare.

Spelet går inte på tid och något spöke som kommer och tar våra vänner finns inte, även om dom tror det. Det är väldigt enkelt att komma igång med spelet även för mindre barn.

I barnspel tycker jag att det är väldigt bra att det inte går på tid och innehåller stressmoment. Min fyraåring gillade spelet direkt och lärde sig snabbt hur man ska lösa de olika problemen. Både jag och min fru sitter också och spelar spelet för oss själva.

Navigationen är enkel. Det finns bara två knappar på startskärmen. Den ena är Play för att starta spelet och den andra är Extras där man kan få hjälp, skapa olika profiler om man är flera som delar på samma iPad samt stället in volym för musik och ljudeffekter. Här finns också en länk för att visa fler spel från utvecklaren.

Joining Hands är ett riktigt bra och sött pusselspel. Min fyraåriga dotter klarar spelet delvis själv och delvis med hjälp av mamma och pappa. Spelet är förmodligen mer lämpligt för äldre barn. Spelet får betyg 4 av 5.

Här kan du se en trailer för spelet.

Direktlänk till butik

Klicka för att enkelt komma direkt till den recenserade appen hos butik!

Prishistorik

Tillverkarens senaste prisändringar i respektive butik.
Apple Appstore
  •   35 kr 3 okt 2019
  •   30 kr 10 jul 2018
Google Play Store
  • Inga prisförändringar de senaste åren.
Amazon Appstore
  • Inga prisförändringar de senaste åren.

Tips! Köper du från Apple App Store eller Google Play Store har du rätt att ångra dig och få pengarna tillbaka utan att du behöver ange orsak. Läs mer här!

Tillverkaren erbjuder skolor att köpa Joining Hands för halva priset. Detta gäller vid köp av 20 eller fler licenser via Volume Purchase Program (VPP). Läs mer på Skolappar.nu!

Följer du oss i sociala medier får du information om eventuella prissänkningar. Vi finns på Facebook (iOS, Android, Windows), Twitter och Instagram. Aktuella apptips hittar du på pappasappar.se/rea.

ANNONS:

Upptäck

Sammanställningar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *