Det finns många presenter att välja mellan. Att ge bort iPhone- eller iPad-appar kan vara ett bra alternativ.

Vad skall du ge barnen för presenter? En tröja som kliar, en kaffekopp med ett fotografi på eller kanske ett gossedjur? Eller, är du intresserad av att ge en väldigt bra present och samtidigt ha kvar pengar även efter jul? Att ge bort en iPhone-app eller iPad-app via butiken i iTunes är ett bra alternativ till de vanliga julklapparna.

ANNONS:

Här är skälen till att ge barnen en julAPP som julklapp:

1. Inga fraktkostnader och du slipper trängas med andra i butiker.

2. Att ge bort en app är enkelt. Har du redan ett konto i iTunes är det bara några knapptryck.

3. Appar är billiga. Priserna ligger från 7 kronor och uppåt. Lägger du en 100-lapp på appar så får du väldigt mycket för pengarna.

4. En app kan vara en väldigt unik och personlig present. Genom att välja ut en app som du tror passar ett speciellt barns personlighet eller intresse så blir det mer personligt än om du hade gett bort ett halsband med barnets namn på. I butiken i iTunes finns det just nu närmare 800 000 appar. Det finns någonting för alla.

5. Appar samlar inte damm och tar inte upp plats i hyllan.

6. En app är en utmärkt present att köpa i sista minuten.

Att tänka på

Du behöver inte ha en egen iPhone/iPad för att ge bort en app i present. Det enda du behöver ha är en dator med iTunes samt ett konto. I ett nästa inlägg beskrivs exakt hur du gör för att ge bort en app.

Det du i praktiken köper är en kod som mottagaren sedan löser in i iTunes. Denna kod kan du välja att skriva ut eller skicka direkt till mottagarens e-postadress. Den som är kreativ kan exempelvis göra ett personligt kort som innehåller koden/koderna.

Vet du inte vilken app du skall köpa? Köp ett presentkort! Det finns i flera valörer och går att köpa i iTunes eller direkt i butik hos exempelvis 7-eleven och Pressbyrån.

Kommer du att köpa appar som julklapp? Skriv en kommentar!

ANNONS:

Upptäck

Sammanställningar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *