Logic är en fin app där man får matcha kort och på så sätt lära sig om färger, geometriska former, bokstäver och siffror. Svenskt tal.

Det här är ett vackert spel där man kan lära sig grunderna om färger, former, bokstäver och siffror. Logic går ut på att matcha de kort man har på ”handen” med liknande figurer på en bricka. Man väljer ett av sina kort och drar ut det till rätt plats på brickan. Har man matchat rätt kort med rätt figur så stannar kortet kvar, annars åker det tillbaka in bland övriga kort.

ANNONS:

Logic

Spelet börjar med att man får välja med vilka kort man vill spela med. Det finns kort med färger, bokstäver, siffror, geometriska figurer samt bilder. Oavsett vilka kort man väljer så fungerar spelomgången på samma sätt. Man får åtta kort som man skall lägga ut på brädet. Varje gång man spelar har figurerna på brädet en ny position. Det är bra för det gör att man får en ny utmaning varje gång och appen får tack vara detta en längre hållbarhet.

Logic

Logic

Appen har tal på flera språk, bland annat svenska. Detta innebär att appen berättar vad både färger, bokstäver, siffror och geometriska figurer heter. Tyvärr ljudas inte bokstäverna utan man får endast höra deras namn. Val av språk sker i appens inställningar. Där kan man även sänka/höja volymen på bakgrundsmusik, tal och effektljud.

Logic

När man lagt alla korten rätt på en bricka belönas man med applåder.

Min nyfyllda 3-åring har testat och gillar denna app mycket. Hen är framförallt intresserad av fägerna och tycker om att matcha dem. Övriga delar är än så länge lite för svåra.

Appen är fri från in-app purchase och reklam från tredje part. Det finns reklam för utvecklarens egna appar, men dessa skyddas av ett bra barnlås.

Jag rekommenderar Logic till barn mellan 3 och 5 år. Betyget blir en stark trea av fem.

Observera att Android-versionen ännu inte har svenskt tal.

Här är en YouTube-film som visar hur appen fungerar (filmen är från en äldre version då appen endast hade tal på engelska):

Språkfakta

Denna app innehåller tal på följande 10 språk: arabiska, engelska, franska, italienska, portugisiska, ryska, spanska, svenska, tyska, ukrainska.

Direktlänk till butik

Klicka för att enkelt komma direkt till den recenserade appen hos butik!

Prishistorik

Tillverkarens senaste prisändringar i respektive butik.
Apple Appstore
 •   25 kr 2 okt 2019
 •   20 kr 26 feb 2019
Google Play Store
 • Inga prisförändringar de senaste åren.

Tips! Köper du från Apple App Store eller Google Play Store har du rätt att ångra dig och få pengarna tillbaka utan att du behöver ange orsak. Läs mer här!

Tillverkaren erbjuder skolor att köpa Logic för halva priset. Detta gäller vid köp av 20 eller fler licenser via Volume Purchase Program (VPP). Läs mer på Skolappar.nu!

Följer du oss i sociala medier får du information om eventuella prissänkningar. Vi finns på Facebook (iOS, Android, Windows), Twitter och Instagram. Aktuella apptips hittar du på pappasappar.se/rea.

ANNONS:

Upptäck

Sammanställningar

4 kommentarer

 1. Lakritztrollet skriver:

  En mycket bra app som min 2,5-åring gillar och hon klara allt utom tärningarna galant.

 2. isabell skriver:

  Laddade hem på google play och fanns inte på svenska!

 3. Pappa Daniel skriver:

  isabell: Android-versionen har inte (ännu) svenska. Det framgår av recensionen ovan. Du har rätt att ångra dig och få pengarna tillbaka från Google Play upp till 2 timmar efter köpet, om du vill.

 4. isabell skriver:

  Vore fint om den infon fanns längre upp där det står att den har svenskt tal t.ex. Lusläser inte hela recensionen alltid. Såg att det skulle passa sonen för hans språkutveckling och intresse för färg och bokstäver och slog till. Rätt mkt frustration blev det. Men återköp funka ju iaf. Hoppas den kommer på svenska snart!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *