Det här är ett klurigt spel där man styr över karaktärerna Kärlek och Hat för att nå ett gemensamt mål. Totalt 70 utmanande nivåer.

Prologen till About Love, Hate and the other ones berättar att allt var frid och fröjd för Kärlek och Hat i deras liv på kullen, ända tills de tryckte på den röda knappen… Plötsligt befinner de sig i en mörk och ogästvänlig grotta. Uppdraget blir att använda krafterna i deras namn till att manövrera sig fram till den röda knappen, trycka på den och på det sättet förflyttas till nästa nivå i spelet. Lyckas man bjuds man på en ny utmaning till ny röd knapp, ny nivå och så vidare.

ANNONS:

About Love, Hate and the other ones

I spelet gäller det att använda strategiskt tänkande för att hjälpa Love och Hate att nå den röda knappen. På ganska tidig nivå i spelet introduceras man även för The other ones. Dessa karaktärer kan hjälpa Love och Hate att nå knappen genom att placeras ut för att jämna väg vid till exempel diken och hinder. Man flyttar dem dit man vill med hjälp av ”kraften” i kärlek och hat. Love drar The Other Ones ett steg mot sig medan Hate repellerar dem ett steg. Varje gång man trycker på Love får man ett smäktande ”I Love you” och från Hate ett motsvarande väsande ”I Hate you”. Det är svårt att inte dra på smilbanden och de låter riktigt gulliga när de gång på gång upprepar sina mantran.

About Love, Hate and the other ones

Allt som allt bjuder spelet på 70 nivåer i fyra olika miljöer. Miljöerna är tecknade och mycket charmiga i sin enkelhet. Figurerna känns mer uttrycksfulla än vad man vänta av små svarta tecknade blobbar och det är lätt att tycka om spelet. Gång på gång öppnas det av barnen i vår familj för att ”bara ta en level till”. Spelet har framförallt uppskattats av familjens 9-åring.

About Love, Hate and the other ones är ett lugnt spel utan stressiga tidtagare eller belöningar utöver känslan av att lyckas nå den röda knappen. Appen är fri från reklam och innehåller inga köp inuti appen. Vi ger den en fyra i betyg. Jag rekommenderar den främst för barn från 8 år och uppåt, men kan mycket väl spelas av något yngre barn tillsammans med en vuxen eller en vän. Spelet blir lite svårare efter hand. Kör man fast finns det flera genomgångar av banorna på YouTube. Googla bara på ”walkthrough about love hate and the other ones”.

Här är en trailer:

Direktlänk till butik

Klicka för att enkelt komma direkt till den recenserade appen hos butik!

Prishistorik

Tillverkarens senaste prisändringar i respektive butik.
Apple Appstore
  •   25 kr 5 okt 2019

Tips! Köper du från Apple App Store eller Google Play Store har du rätt att ångra dig och få pengarna tillbaka utan att du behöver ange orsak. Läs mer här!

Tillverkaren erbjuder skolor att köpa About Love, Hate and the other ones för halva priset. Detta gäller vid köp av 20 eller fler licenser via Volume Purchase Program (VPP). Läs mer på Skolappar.nu!

Följer du oss i sociala medier får du information om eventuella prissänkningar. Vi finns på Facebook (iOS, Android, Windows), Twitter och Instagram. Aktuella apptips hittar du på pappasappar.se/rea.

ANNONS:

Upptäck

Sammanställningar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *