Öva på att räkna i huvudet och fyll bingorutan. Appen täcker in de fyra räknesätten och man kan även addera prickar på tärningar eller matcha ihop den analoga klockan med den digitala. Man väljer själv svårighetsnivå.

Moji Bingo Math är ett spel tillverkat av Extransit som även ligger bakom appen Moji Klockis. I Moji Bingo Math väljer man själv vad man vill spela bingo med. Antingen kan man välja mellan de fyra olika räknesätten eller så kan man välja att läsa av den analoga klockan och matcha med samma tid på den digitala, eller att addera prickar på upp till fyra tärningar. Det finns även två nivåer där man kan mixa två olika räknesätt. Antingen blandas addition och subtraktion eller så blandas division och multiplikation.

ANNONS:

Moji Bingo Math

Moji Bingo Math

Det finns upp till fyra olika svårighetsnivåer per bingovariant. Väljer man exempelvis att spela med klockan så är det heltimmar i enklaste nivån, halvtimmar i nästa, fem i/över i tredje nivån och i sista nivån så är det även blandat dag och kvällstid (7 och 19). Man kan få bingo vågrätt, lodrätt och diagonalt. Spelet är inte slut förrän alla fält på en bricka är klara.

Moji Bingo Math

Moji Bingo Math

Beroende på hur många rätt man har får man stjärnor i belöning. Det går inte att gissa sig igenom spelet då man bara har fem liv innan det blir ”Game over”. Liven representeras av fåglar precis som i Moji Klockis. Har man tidigare använt Moji Klockis känner man igen sig både i teckensnitt och animeringar.

Det finns inte någon bakgrundsmusik i spelet men det låter när man får bingo. Detta kan man dock stänga av i appens inställningar om man önskar. Där kan man även radera alla resultat om det är någon annan som vill spela. Det finns inte stöd för flera användarprofiler.

Min 6-åring tycker att Moji Bingo Math är rolig på de enklaste nivåerna. Det blir lite för svårt på tredje och fjärde nivån. Andra redaktionsbarn som testat är 7 respektive 8 år och de tycker att appen är okej men repetetiv och det saknas någonting som lockar för att återvända till spelet. Bingo är i sig ett roligt sätt att träna olika räknesätt på men i längden blir det lite för enformigt. Vi saknar även möjlighet att träna på specifika multiplikationstabeller.

Jag rekommenderar Moji Bingo Math till barn mellan 6-8 år. Betyget blir tre av fem. Appen är fri från reklam och in-app purchase.

Direktlänk till butik

Klicka för att enkelt komma direkt till den recenserade appen hos butik!

Prishistorik

Tillverkarens senaste prisändringar i respektive butik.
Apple Appstore
 •   20 kr 6 maj 2021
 •   25 kr 5 dec 2020
 •   12 kr 26 nov 2020
 •   25 kr 20 apr 2020
 •   0 kr 1 apr 2020
 •   25 kr 31 mar 2020
 •   0 kr 16 mar 2020
 •   25 kr 3 dec 2019
 •   12 kr 29 nov 2019
 •   25 kr 4 okt 2019
Google Play Store
 • Inga prisförändringar de senaste åren.

Tips! Köper du från Apple App Store eller Google Play Store har du rätt att ångra dig och få pengarna tillbaka utan att du behöver ange orsak. Läs mer här!

Tillverkaren erbjuder skolor att köpa Moji Bingo Math för halva priset. Detta gäller vid köp av 20 eller fler licenser via Volume Purchase Program (VPP). Läs mer på Skolappar.nu!

Följer du oss i sociala medier får du information om eventuella prissänkningar. Vi finns på Facebook (iOS, Android, Windows), Twitter och Instagram. Aktuella apptips hittar du på pappasappar.se/rea.

ANNONS:

Upptäck

Sammanställningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *