”Moobaa” har tio söta animerade djur med trovärdiga djurläten

Det danska företaget Reflx ligger bakom denna nya söta pekboks-app för de allra yngsta barnen. ”Moobaa” heter appen och vänder sig till barn från 8 månader och uppåt.

ANNONS:

”Moobaa” innehåller tio handmålade teckningar föreställande olika djur. Man ser ett djur i taget och kan dra åt höger/vänster med fingret för att bläddra. När man trycker på djuret får man höra hur det låter och samtidigt spelas en enkel animation upp.

Den här appen är väldigt barnvänlig. Den är intuitiv, saknar reklam och i-app köp. Djurens läten känns väldigt naturliga. Tillsammans med de vackra teckningarna och de gulliga animationerna fångar appen ens intresse och man blir glad.

Om jag fick önska någonting så skulle det vara fler teckningar. Då skulle hållbarheten kunna bli betydligt längre.

Appen är som sagt för de yngsta barnen, upp till 2 år. Den lämpar sig även för barn som aldrig använt en iPhone/iPad förut.

Betyget blir 3 av 5.

Här är en film som visar ”Moobaa”:

Direktlänk till butik

Klicka för att enkelt komma direkt till den recenserade appen hos butik!

Prishistorik

Tillverkarens senaste prisändringar i respektive butik.
Apple Appstore
 •   20 kr 6 maj 2021
Google Play Store
 • Inga prisförändringar de senaste åren.

Tips! Köper du från Apple App Store eller Google Play Store har du rätt att ångra dig och få pengarna tillbaka utan att du behöver ange orsak. Läs mer här!

Följer du oss i sociala medier får du information om eventuella prissänkningar. Vi finns på Facebook (iOS, Android, Windows), Twitter och Instagram. Aktuella apptips hittar du på pappasappar.se/rea.

ANNONS:

Upptäck

Sammanställningar

7 kommentarer

 1. Anna F skriver:

  Kul app! Tack för gratistipset 🙂

 2. Patrik skriver:

  Gillar också appen, i all sin enkelhet.

 3. Sofi skriver:

  Den är så fin!! 😀 Men synd att det inte är fler teckningar/djur. Eller att bilderna åtminstone loopade så att det blev en illusion av att det är många bilder. Som det är nu så kommer man ju till slutet ganska fort och den där lilla trycker på home-knappen alldeles för tidigt.

 4. Åsa skriver:

  Söt, men för lite innehåll. Min snart två-åring tröttnade fort tyvärr…

 5. Marie Paschen skriver:

  Hej!
  jag arbetar på en förskola med IKT inriktning. Vi har ett antal iPads , och just denna app, moobaa, har jag använt i samlingen.
  Tryckte på djurlätet och barnen fick leta på djuret som dom sammankopplade med lätet. Jag hade i förväg lagt ut några plastsjur på golvet som barnen kunde välja på.
  Vid flera tillfällen ville inte barnen sluta, utan bara fortsätta o fortsätta. En pojke storgrät då jag plockade ner iPaden för att vi skulle gå och äta! Då måste man säga att appen och det hela tillsammans blev en lyckad stund tillsammans!

 6. Åsa Käfling skriver:

  Min ettåring älskar den här appen. Hon bläddrar fram till sina favoritdjur och sedan trycker hon glatt och blir lycklig när djuret låter. Bra med uppdateringen som gav ett nytt favoritdjur – katt. Ett tips med små barn är att stänga av funktionen att man kan byta program mha flera fingrar (då små barn ju använder hela handen).

 7. Lala skriver:

  hej, vi har precis skaffat appen och min lilla pa 12 manader tycker om den men alla djur laten funkar inte. vad kan jag gora for att fixa detta?
  jag har en motorola atrix 4g

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *