Liksom föregångaren Trucks innehåller More Trucks aktiviteter med olika fordon – monstertruck, brandbil, biltransport och lyftkran. Spelet är intuitivt och lättanvänt, illustrationerna och animationerna är fina och färgglada.

Appen More Trucks är uppföljaren till appen Trucks och är utvecklad av företaget Duck Duck Moose som även ligger bakom apparna Superhero Comic Book Maker, Princess Fairy Tale Maker och Puzzle Pop.

ANNONS:

More Trucks

Det finns fyra olika huvudaktiviteter:

Styr en mostertruck genom en bana och samla mynt, ju fler mynt du samlar, desto fler typer av monstertruckar kan du välja mellan.

Hjälp brandmannen (förlåt, jag menar brandhunden!) att köra till de brinnande byggnaderna och släck elden. På brandstationen kan du även spela Tre i Rad med brandmannen.

Kör iväg bilar till bilskroten med en biltransport, skrota sedan bilarna genom att trycka på en enorm dinosauriefot som krossar bilarna (väldigt populärt hos treåringen).

Flytta block med en lyftkran. Schakta sedan bort dem med en bulldozer, eller slå iväg dem med en stor demoleringskula.

More Trucks

More Trucks

Appen har engelsk text och tal, men det spelar egentligen inte någon roll, eftersom aktiviteterna är intuitiva i sig. När det gäller inställningar så går det att stänga av ljudet helt. En önskvärd funktion hade varit att man hade kunnat stänga av enbart talet. Det kan bli lite tjatigt att höra de engelska instruktionerna gång efter gång, även om man inte förstår vad som sägs.

More Trucks

Jag har testat More Trucks tillsammans med min 3,5-åring som tycker mycket om appen och har återkommit till den flera gånger. 3,5-åringen listade ut hur i stort sett allt fungerade utan min vägledning. More Trucks är fri från tredjepartsreklam och köp inuti. Första gången man startar appen blir man uppmanad att fylla i sin e-postadress och det finns även en länk till tillverkarens övriga appar, som i sin tur länkas till App Store. Externa länkar är dock barnsäkrade och det går även att stänga av reklamen helt från enhetens inställningar.

Min bedömning är att More Trucks passar bäst för barn i åldern 2-4 år.

Betyg 4 av 5.

Här är en YouTube-film som visar hur appen fungerar:

Språkfakta

Denna app innehåller tal på följande språk: engelska.

Direktlänk till butik

Klicka för att enkelt komma direkt till den recenserade appen hos butik!

Prishistorik

Tillverkarens senaste prisändringar i respektive butik.
Apple Appstore
  • Inga prisförändringar de senaste åren.
Google Play Store
  • Inga prisförändringar de senaste åren.
Amazon Appstore
  • Inga prisförändringar de senaste åren.
ANNONS:

Upptäck

Sammanställningar

Tagged with →  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *