Måla fjärilar med olika färger och penslar. Resultatet blir alltid bra.

I Paint My Wings målar man vingarna på fjärilar. Det speciella är att det man målar på en vinge automatiskt syns på den andra, men spegelvänt. Det gör att resultatet blir symetriskt och upplevs som vackert, oavsett hur duktig man är på att måla och oavsett vilka färger eller penslar som används. Mycket bra för barn som behöver bättre självkänsla och även bra träning av finmotorik.

Paint My Wings

Det finns tre fjärilar att måla med, nio olika färger och sju typer av penslar. Med dessa målarverktyg kan man skapa många vackra fjärilar. Den teoretiska livslängden är därför förhållandevis lång. Samtidigt finns det inte så många fjärilar att färglägga så det finns en risk att man tröttar ganska snabbt – särskilt eftersom det inte finns någonting som motiverar att fortsätta måla.

ANNONS:

De tre fjärilarna har sina egna röster som bland annat uppmanar barnen att måla. Tyvärr är allt tal på engelska. Men man kan utan problem använda appen oavsett om man förstår eller ej. Förhoppningsvis kommer även svenska i en framtida uppdatering.

I appen finns möjlighet att fotografera sin målade fjäril så att den hamnar i bildbiblioteket. Tycker man att det blir många bilder så går funktionen att stänga av i Inställningar-appen.

Paint My Wings är fri från in-app purchase och reklam från tredje part. Det finns reklam för andra Toca Boca-appar. Men länkarna är skyddade av ett bra barnlås och går dessutom att stänga av helt via inställningarna.

Jag rekommenderar Paint My Wings till barn mellan 2 och 4 år. Betyg: 3 av 5.

Här är en trailer:

Språkfakta

Denna app innehåller tal på följande språk: engelska.

Direktlänk till butik

Klicka för att enkelt komma direkt till den recenserade appen hos butik!

Prishistorik

Tillverkarens senaste prisändringar i respektive butik.
Apple Appstore
  •   35 kr 3 okt 2019
  •   30 kr 1 apr 2019
  •   40 kr 2 jul 2018

Tips! Köper du från Apple App Store eller Google Play Store har du rätt att ångra dig och få pengarna tillbaka utan att du behöver ange orsak. Läs mer här!

Tillverkaren erbjuder skolor att köpa Paint My Wings för halva priset. Detta gäller vid köp av 20 eller fler licenser via Volume Purchase Program (VPP). Läs mer på Skolappar.nu!

Följer du oss i sociala medier får du information om eventuella prissänkningar. Vi finns på Facebook (iOS, Android, Windows), Twitter och Instagram. Aktuella apptips hittar du på pappasappar.se/rea.

ANNONS:

Upptäck

Sammanställningar

En kommentar

  1. Ulrika skriver:

    Paint My Wiens använde vi på förskolan i sommars när vi hade fjärilslarver , kul att kunna kombinera ipaden med verkligheten:)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *