Här får man designa och bygga ett eget fordon genom att kombinera ett stort antal färdiga delar efter eget tycke eller via färdiga ritningar. Det finns även möjlighet att testköra sina kreationer.

I Pango Imaginary Car får man bygga ett riktigt fantasifordon med hjälp av 50 olika delar som kan kombineras med varandra. Delarna är uppdeleade i åtta kategorier till exempel fordonskropp, hjul, motorer, maskinredskap, dekorationer och möbler. Det finns också 10 ritningar som man kan bygga efter. Det är enkelt att förstå hur man gör för att bygga sitt fordon, man drar helt enkelt den delar man vill ha med och sätter ihop dom på ritbordet. Om man ångrar sig drar man istället delen till papperskorgen. Det går även att slänga alla delar på en gång genom att hålla fingret mot papperskorgen.

ANNONS:

När man är nöjd med sitt skapade fordon förflyttas kreationen till en miljö där man kan sätta in Pango och låta honom testköra. Det går att välja mellan 5 sorters landskap att åka igenom. Pango kan förutom sitta på förarplatsen interagera med en del av fordonsdelarna, till exempel sitta på toalettstolen eller krypa genom ett rör.

Pango Imaginary Car är en app som tilltalar barns fantasi och fordonsintresse. Trots sin enkelhet har appen fortsatt locka mina barn, så hållbarheten är förvånansvärt lång. Att den är så tydlig och enkel gör att den passar för yngre barn, från ungefär två till fyra år.

Appen är fri från tredjepartsreklam och köp inuti. Det finns dock reklam för egna appar via en knapp i startmenyn. Alla externa länkar till appbutik har barnlås. Appen innehåller varken text eller tal. Det finns inte några inställningsmöjligheter.

Pango Imaginary Car får en svag fyra i betyg.

Här är en trailer:

Direktlänk till butik

Klicka för att enkelt komma direkt till den recenserade appen hos butik!

Prishistorik

Tillverkarens senaste prisändringar i respektive butik.
Apple Appstore
  •   35 kr 4 okt 2019
Google Play Store
  •   35 kr 15 mar 2019
Amazon Appstore
  • Inga prisförändringar de senaste åren.

Tips! Köper du från Apple App Store eller Google Play Store har du rätt att ångra dig och få pengarna tillbaka utan att du behöver ange orsak. Läs mer här!

Tillverkaren erbjuder skolor att köpa Pango Imaginary Car för halva priset. Detta gäller vid köp av 20 eller fler licenser via Volume Purchase Program (VPP). Läs mer på Skolappar.nu!

Följer du oss i sociala medier får du information om eventuella prissänkningar. Vi finns på Facebook (iOS, Android, Windows), Twitter och Instagram. Aktuella apptips hittar du på pappasappar.se/rea.

ANNONS:

Upptäck

Sammanställningar

Tagged with →  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *