I denna app får man hjälpa till att lasta snö, köra stora maskiner och bygga en fantasifull snöborg.

I Sago Sagos nya app får man hjälpa en hamster att lasta snö, köra olika typer av stora maskiner och bygga en fantasifull snöborg. Appen har samma koncept som Trucks and Diggers. Sedan tidigare har vi även recenserat Minibåtar och Miniflygplan som också har vissa likheter med den nya appen.

ANNONS:

Det finns sju olika slags fordon att välja på. Dessa körs av Sago Minis figurer katten Jinja, fågeln Robin och hunden Harvey. Man väljer en av fordonen och får sedan lasta snö på hamsterns lastbil. Lastbilen får man sedan köra till byggarbetsplatsen. På vägen kan man interagera med det man stöter på.

Sago Mini Jul

Sago Mini Jul

Sago Mini Jul

Väl framme på byggarbetsplatsen tippas flaket och snöborgen börjar ta form, behövs det mer snö är det bara att välja ett nytt fordon och börja lasta på igen. När man lastat av tillräckligt med snö blir bygget klart, och man får dekorera det med olika utsmyckningar. Därefter startar appen om från början igen.

Sago Mini Jul

Sago Mini gör spel som passar de yngre barnen. Detta är inget undantag. Det är enkelt och inutivt att styra fordonen, och även hamsterns lastbil. Man förstår på en gång vad man ska göra, och det går inte att misslyckas. Just enkelheten, och den tydliga, fina designen gör att detta är en app som uppskattas av mitt yngsta barn som är 18 månader, även om hen inte helt fixar att använda den själv.

Min fyraåring är ett stort fan av stora maskiner och gillar sen tidigare Sago Mini Trucks and Diggers. Appen är nästan identisk app, med skillnaden att det är snö istället för sand som är byggmaterial, och att det i denna nya app endast finns en sorts byggnad att bygga. Detta ledde till viss besvikelse, men appen är ändå omtyckt och får en trea i betyg av oss.

Sago Mini Jul

Appen innehåller varken text eller tal. Den är fri från tredjepartsreklam och köp inuti. Det finns länkar till tillverkarens andra appar men det går att stänga av denna reklam helt via enhetens inställningar.

Jag rekommenderar Sago Mini Jul till barn mellan två och fyra år. Men även äldre barn kan ha glädje av den.

Direktlänk till butik

Klicka för att enkelt komma direkt till den recenserade appen hos butik!

Prishistorik

Tillverkarens senaste prisändringar i respektive butik.
Apple Appstore
  •   45 kr 6 maj 2021
Google Play Store
  • Inga prisförändringar de senaste åren.

Tips! Köper du från Apple App Store eller Google Play Store har du rätt att ångra dig och få pengarna tillbaka utan att du behöver ange orsak. Läs mer här!

Följer du oss i sociala medier får du information om eventuella prissänkningar. Vi finns på Facebook (iOS, Android, Windows), Twitter och Instagram. Aktuella apptips hittar du på pappasappar.se/rea.

ANNONS:

Upptäck

Sammanställningar

Tagged with →  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *