Sago Mini-superhjälten är en fin och välgjord app för små barn, som tränar finmotorik och bjuder på roliga överraskningar.

Sago Sago följer upp sitt populära koncept från de tidigare apparna Sagor, Space Explorer, Ocean Swimmer och Forest Flyer. I Sago Mini-superhjälten är det kaninen Jack som flyger runt i en stad och gör olika hjältedåd.

ANNONS:

Kaninen bor i sitt hus högst uppe på en skyskrapa och när man knackar på kommer den ut redo att rädda världen tillsammans med ditt barn. Man styr kaninen genom att dra med fingret och kan på detta sätt ta sig fram till olika situationer markerade med gula stjärnor. Då händer det olika saker, som att man ta hand om en nödställd jättebläckfisk, rädda kattungar i ett träd, köra en tunnelbana, hjälpa ankor över gatan och lyfta ur en glassbil ur en grop. Totalt finns det 30-tal olika animationer som man kan hitta genom att flyga runt i landskapet.

Sago Mini Superhero

Sago Mini Superhero

Ibland kan det vara lite krångligt för de yngsta att stanna på exakt rätt ställe, men detta tränar samtidigt finmotorik på ett bra sätt. Många av aktiviteterna är både gulliga och roliga. Precis som med tidigare appar i serien är även denna uppskattad av de yngre redaktionsbarnen. Min treåring blev dock lite upprörd över att ett av kaninens hjälteuppdrag var att hjälpa en pingvin att klottra. Vi vuxna tycker också att appen är fin och gullig, men att temat med flygande djur som upptäcker olika saker nu börjar bli lite tjatigt. Detta är dock inte någonting som barnen reagerat på. Och trots allt är ju temat och innehållet olika i de olika apparna.

Sago Mini Superhero

Sago Mini-superhjälten är en gullig app som passar bäst för yngre barn. Och blir den populär kan den nog roa ett bra tag, trots att den inte är särskilt innehållsrik. Appen är enkel att förstå sig på, innehåller inget tal eller andra inställningar som är svåra. Föräldrainformation finns bakom ett barnlås, och dessa går även att stänga av helt i enhetens inställningar. Den innehåller ingen tredjepartsreklam eller köp inuti appen.

Jag rekommenderar Sago Mini-superhjälten till barn mellan 1 och 3 år. De yngsta barnen behöver förmodligen hjälp med att släppa kaninen på rätt ställe. Betyget blir en svag fyra.

Här är en trailer:

Direktlänk till butik

Klicka för att enkelt komma direkt till den recenserade appen hos butik!

Prishistorik

Tillverkarens senaste prisändringar i respektive butik.
Apple Appstore
  •   45 kr 6 maj 2021
  •   50 kr 5 dec 2019
  •   10 kr 28 nov 2019
Google Play Store
  •   40 kr 3 dec 2019
  •   12 kr 25 nov 2019
Amazon Appstore
  •   36 kr 15 apr 2020
  •   9 kr 31 mar 2020
  •   36 kr 13 dec 2019
  •   9 kr 15 nov 2019

Tips! Köper du från Apple App Store eller Google Play Store har du rätt att ångra dig och få pengarna tillbaka utan att du behöver ange orsak. Läs mer här!

Följer du oss i sociala medier får du information om eventuella prissänkningar. Vi finns på Facebook (iOS, Android, Windows), Twitter och Instagram. Aktuella apptips hittar du på pappasappar.se/rea.

ANNONS:

Upptäck

Sammanställningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *