Sago Mini-superhjälten är en fin och välgjord app för små barn, som tränar finmotorik och bjuder på roliga överraskningar.

Sago Sago följer upp sitt populära koncept från de tidigare apparna Sagor, Space Explorer, Ocean Swimmer och Forest Flyer. I Sago Mini-superhjälten är det kaninen Jack som flyger runt i en stad och gör olika hjältedåd.

Kaninen bor i sitt hus högst uppe på en skyskrapa och när man knackar på kommer den ut redo att rädda världen tillsammans med ditt barn. Man styr kaninen genom att dra med fingret och kan på detta sätt ta sig fram till olika situationer markerade med gula stjärnor. Då händer det olika saker, som att man ta hand om en nödställd jättebläckfisk, rädda kattungar i ett träd, köra en tunnelbana, hjälpa ankor över gatan och lyfta ur en glassbil ur en grop. Totalt finns det 30-tal olika animationer som man kan hitta genom att flyga runt i landskapet.

Sago Mini Superhero

ANNONS:

Sago Mini Superhero

Ibland kan det vara lite krångligt för de yngsta att stanna på exakt rätt ställe, men detta tränar samtidigt finmotorik på ett bra sätt. Många av aktiviteterna är både gulliga och roliga. Precis som med tidigare appar i serien är även denna uppskattad av de yngre redaktionsbarnen. Min treåring blev dock lite upprörd över att ett av kaninens hjälteuppdrag var att hjälpa en pingvin att klottra. Vi vuxna tycker också att appen är fin och gullig, men att temat med flygande djur som upptäcker olika saker nu börjar bli lite tjatigt. Detta är dock inte någonting som barnen reagerat på. Och trots allt är ju temat och innehållet olika i de olika apparna.

Sago Mini Superhero

Sago Mini-superhjälten är en gullig app som passar bäst för yngre barn. Och blir den populär kan den nog roa ett bra tag, trots att den inte är särskilt innehållsrik. Appen är enkel att förstå sig på, innehåller inget tal eller andra inställningar som är svåra. Föräldrainformation finns bakom ett barnlås, och dessa går även att stänga av helt i enhetens inställningar. Den innehåller ingen tredjepartsreklam eller köp inuti appen.

Jag rekommenderar Sago Mini-superhjälten till barn mellan 1 och 3 år. De yngsta barnen behöver förmodligen hjälp med att släppa kaninen på rätt ställe. Betyget blir en svag fyra.

Här är en trailer:

Ladda ner Sago Mini-superhjälten

Klicka för att enkelt komma direkt till rätt app för nerladdning!

Paket: Sago Mini Super Bundle

Tillverkaren erbjuder Sago Mini-superhjälten och nio ytterligare appar till ett paketpris där totalpriset är lägre än om man köper apparna separat. De nio andra apparna i detta paket är också recenserade av oss: Sago Minibåtar, Sago Mini Toolbox, Sago Mini Sagor, Sago Mini Road Trip, Sago Mini Space Explorer, Sago Mini Ocean Swimmer, Sago Mini Doodlecast, Sago Mini Bug Builder, Sago Mini Sound Box.

Paket: Sago Mini Action-paket

Tillverkaren erbjuder Sago Mini-superhjälten och tre ytterligare appar till ett paketpris där totalpriset är lägre än om man köper apparna separat. De tre andra apparna i detta paket är också recenserade av oss: Sago Minis valpförskola, Sago Mini Trucks and Diggers, Sago Mini Space Explorer.

Paket: Sago Mini Fantasi-paketet

Tillverkaren erbjuder Sago Mini-superhjälten och fem ytterligare appar till ett paketpris där totalpriset är lägre än om man köper apparna separat. De fem andra apparna i detta paket är också recenserade av oss: Sago Mini Bebisar, Sago Minibåtar, Sago Mini Sagor, Sago Mini Speldosa, Sago Mini Ocean Swimmer.

Köper du från App Store eller Google Play har du rätt att ångra dig och få pengarna tillbaka, utan att du behöver ange orsak. Läs mer här!

Följer du oss i sociala medier får du information om eventuella prissänkningar. Vi finns på Facebook (iOS, Android, Windows), Twitter och Instagram. Aktuella apptips hittar du på pappasappar.se/rea.

ANNONS:

Upptäck

Sammanställningar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *