Duckie Deck Sandwich Chef är en app för de yngre barnen där man får pussla ihop roliga mackor utifrån färdiga mallar.

Duckie Deck Sandwich Chef kommer från utvecklaren Duckie Deck som bland annat gjort Huff n’ Puff och Sharing with Duckie Deck.

ANNONS:

Den nya appen går ut på att välja och pussla ihop en av tio mackor med roliga utseenden i form av bland annat ansikten. I de flesta fall börjar man med att smöra mackan och när man fått smör på större delen av brödet dyker nästa ingrediens upp. Genom att trycka på den skärs den i lagom stora delar som man sedan placerar ut på sin smörgås. Exakt var biten skall läggas markeras på mackan. När alla bitar ligger på plats dyker nästa ingrediens upp. När alla ingredienser är pålagda får man äta upp sin macka genom att trycka på den. Därefter kommer man tillbaka till menysidan och kan då börja med en ny macka.

Sandwich Chef

Sandwich Chef

Jag har testat appen med mina barn som är 2,5 och 4 år gamla. Båda gillar den och suttit med den flera gånger. De verkar tilltalas av de söta motiven på mackorna och har skapat alla mackor flera gånger. Appen är lätt att komma igång med. Det finns inte något tal men däremot ganska livlig bakgrundsmusik som inte går att stänga av eftersom det inte finns några inställningsmöjligheter. Barnen verkar inte störas av bakgrundsmusiken.

Vissa mackor är lättare och har färre delar medan andra både har fler delar och mindre bitar vilket gör det svårare. Ibland är det lite svårt att se var man ska lägga sin bit och en del bitar är små och lite svåra att få på plats. Därför fungerar spelet bättre på iPad, i alla fall för de yngsta. Det räcker oftast att lägga biten nästan rätt för att den ska fastna vilket underlättar.

Sandwich Chef

För 4-åringen är appen lite för lätt och det finns för få mackor. För att öka livslängden skulle det vara bra med ökande svårighetsgrad t.ex i form av att man skulle få placera ut ingredienserna efter en bild istället för att platsen är markerad på mackan. Man skulle också kunna få skära till bitarna lite mer på egen hand. Det vore även bra med flera mackor att välja på. Genom pusselmomentet tränas öga-hand koordination och svårighetsgraden är lagom för att en 2-åring ska kunna klara av det. Belöning i form av ljudeffekter och att man får äta upp mackan verkar räcka för att underhålla i alla fall mindre barn.

Sammanfattningsvis ger vi appen en 3:a i betyg och rekommenderar den i åldern 2-3 år.

Android? Appen finns i en gratisversion för den som vill testa innan köp.

Här är en YouTube-film som visar hur appen fungerar:

Här är en trailer:

Direktlänk till butik

Klicka för att enkelt komma direkt till den recenserade appen hos butik!

Prishistorik

Tillverkarens senaste prisändringar i respektive butik.
Apple Appstore
 •   30 kr 6 maj 2021
Google Play Store
 • Inga prisförändringar de senaste åren.
Amazon Appstore
 •   9 kr 3 sep 2020
 •   11 kr 3 sep 2020
 •   9 kr 22 aug 2020
 •   11 kr 22 aug 2020
 •   9 kr 21 aug 2020
 •   11 kr 21 aug 2020
 •   9 kr 21 aug 2020
 •   11 kr 20 aug 2020
 •   9 kr 19 aug 2020
 •   11 kr 18 aug 2020
 •   9 kr 14 aug 2020
 •   11 kr 14 aug 2020

Tips! Köper du från Apple App Store eller Google Play Store har du rätt att ångra dig och få pengarna tillbaka utan att du behöver ange orsak. Läs mer här!

Tillverkaren erbjuder skolor att köpa Sandwich Chef för halva priset. Detta gäller vid köp av 20 eller fler licenser via Volume Purchase Program (VPP). Läs mer på Skolappar.nu!

Följer du oss i sociala medier får du information om eventuella prissänkningar. Vi finns på Facebook (iOS, Android, Windows), Twitter och Instagram. Aktuella apptips hittar du på pappasappar.se/rea.

ANNONS:

Upptäck

Sammanställningar

Tagged with →  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *