”Spot the dot” introducerar tio färger på ett lekfullt sätt. Appen blir stegvis svårare och svårare.

Den här appen bygger på en bok där det gäller att hitta en färgad punkt som gömmer sig bland en massa andra färgade former. Appen fungerar ungefär likadant, men den innehåller även animationer och så är den interaktiv.

ANNONS:

För att hitta de färgade punkterna måste man trycka, dra och ibland även kombinera former. Appen är ganska enkel att förstå sig på eftersom man hela tiden kan se vilken färg man skall leta efter. Det finns dessutom en engelsk röst som instruerar (”Find the red dot!”) och belönar (”Good job!”). Egentligen är dock rösten överflödig. Därför är min rekommendation att stänga av ljudet och själv förklara för barnet vilken färg som sökes, om det behövs.

”Spot the dot” har starka färger och många olika former. Varje gång man spelar gömmer sig punkterna på olika ställen, vilket bidrar till en längre hållbarhet. Det finns inte någon reklam eller in-app purchase.

Appen blir stegvis svårare och svårare. Det gör att både små och lite större barn kan ha glädje av den. Jag rekommenderar appen till barn från 2 till 4 år. Betyget blir 3 av 5.

I den här filmen får man höra bakgrunden till appen och se lite hur den fungerar:
http://www.youtube.com/watch?v=yhnga-Y3oYA

Språkfakta

Denna app innehåller tal på följande språk: engelska.

Direktlänk till butik

Klicka för att enkelt komma direkt till den recenserade appen hos butik!

Prishistorik

Tillverkarens senaste prisändringar i respektive butik.
Apple Appstore
  •   35 kr 4 okt 2019

Tips! Köper du från Apple App Store eller Google Play Store har du rätt att ångra dig och få pengarna tillbaka utan att du behöver ange orsak. Läs mer här!

Följer du oss i sociala medier får du information om eventuella prissänkningar. Vi finns på Facebook (iOS, Android, Windows), Twitter och Instagram. Aktuella apptips hittar du på pappasappar.se/rea.

ANNONS:

Upptäck

Sammanställningar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *