Följ med på äventyr i en interaktiv barnboksapp om de tre bockarna och ett stort elakt troll. Norskt och engelskt tal.

Den klassiska sagan om de tre bockarna Bruse finns nu som barnboksapp, men (än så länge?) bara på norska och engelska. Den som hört historien förut känner väl igen sig i den här fina animationen av sagan och kan lätt följa med i berättelsen trots att den inte finns på svenska. Appens namn är The three Billy Goats Gruff.

ANNONS:

De tre bockarna Bruse

Läsaren leder getterna framåt i sagan genom att flytta på dem med fingret. Överallt finns även andra djur och växter som reagerar och interagerar vid beröring. Det går dessutom få getterna att både bräka, fisa och bajsa små pluttar (roligast med hela appen!) genom att trycka på dem.

De tre bockarna Bruse

De tre bockarna Bruse är en fin barnboksapp. Det är lätt att hänga med i berättelsen och bilderna är väldigt snyggt och intuitivt animerade. Det fungerar bra för ett barn att sitta med appen på egen hand, men tänk på att trollet eventuellt kan upplevas som lite läskigt vid de första genomlyssningarna. Sagan läses upp av en norsk eller engelsk berättarröst och det finns ingen text och inga inställningar i appen.

De tre bockarna Bruse

Min treåring återkommer ofta till den här appen. Hon älskar att få getterna att fisa och bajsa småpluttar men hon tycker fortfarande, efter väldigt många genomlyssningar, att trollet är lite läskigt. När getterna väl är i säkerhet på andra sidan bron kan hon sitta och leka med dem en liten extra stund och skrattar då högt och hjärtligt åt getternas gasproblem.

Jag tycker att den här appen är väldigt fin och användarvänlig men eftersom det inte finns någon svensk berättarröst, och eftersom berättelsen (och därmed appens innehåll) är förhållandevis kort, blir betyget tre av fem.

The three Billy Goats Gruff, från norska utvecklaren Agens, är fri från tredjepartsreklam och köp inuti appen och rekommenderas för barn runt tre till sex år.

Betyget blir alltså en trea av fem möjliga.

Här är en YouTube-film som visar hur appen fungerar:

Här är en trailer:

Språkfakta

Denna app innehåller tal på följande tre språk: engelska, norska (bokmål), tyska.

Direktlänk till butik

Klicka för att enkelt komma direkt till den recenserade appen hos butik!

Prishistorik

Tillverkarens senaste prisändringar i respektive butik.
Apple Appstore
  •   40 kr 8 okt 2022
  •   30 kr 6 maj 2021
Google Play Store
  • Inga prisförändringar de senaste åren.
Amazon Appstore
  • Inga prisförändringar de senaste åren.

Tips! Köper du från Apple App Store eller Google Play Store har du rätt att ångra dig och få pengarna tillbaka utan att du behöver ange orsak. Läs mer här!

Följer du oss i sociala medier får du information om eventuella prissänkningar. Vi finns på Facebook (iOS, Android, Windows), Twitter och Instagram. Aktuella apptips hittar du på pappasappar.se/rea.

ANNONS:

Upptäck

Sammanställningar

En kommentar

  1. lisa skriver:

    Min 3-åring älskade den när vi åkte tåg senast.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *