I Tizzy Monster Pet Vet leker ditt barn veterinär och undersöker och botar monster som är sjuka.

I den här appen, som är väldigt lik Tizzy Veterinarian, leker man veterinär. Man får undersöka sex sjuka monster (ja, monster kan också bli sjuka) och se till att de mår bra igen. Detta sker via 24 minispel; fyra per monster.

Man väljer själv i vilken ordning man vill undersöka de olika monstren. På startskärmen ser man hur de snällt sitter och väntar på att få komma in till doktorn. Vill ditt barn hjälpa dem?

Tizzy Monster

ANNONS:

På en röntgenbild kan man se var respektive monster har problem. Spelen är väldigt enkla och passar de yngre barnen. Det handlar om att tvätta, klippa klor, klippa fjädrar, sätta på halsband, kolla blodtryck, ta tempen m.m. Svårighetsnivån är jämn. För barn som redan spelat Tizzy Veterinarian finns inte så mycket nytt att hämta i denna app, förutom att temat är monster och inte djur. Minispelen är annars nästan identiska. Och en del minispel upprepar sig på olika monster, precis som de gör i original-appen.

Tizzy Monster

Tizzy Monster

Tizzy Monster

Min fyraåring har spelat några gånger och tycker att det är roligt. Inte tillräckligt roligt för en längre spelstund, men han har återkommit till den. Förmodligen är appen snäppet för lätt för honom. Jag tror att barn som är två till tre år har störst behållning av den men rekommenderar den upp till fyra år.

Tizzy Monster Pet Vet är fri från in-app purchase och reklam från tredje part. Det finns reklam för egna appar, samt en inställningssida. Båda dessa länkar är skyddade av ett matematiskt barnlås. I inställningarna går det att stänga av bakgrundsmusik och ljudeffekter separat.

Tizzy Monster

Appen är lättanvänd och fri från stressmoment och poängräkning. Dessutom är den intuitiv och innehåller inte något tal. Grafiken, ljud och animationer är trevliga. Varje gång man klarar av ett minispel får man jubel som belöning.

Betyg tre av fem.

Appen finns i en gratisversion för den som vill testa innan köp.

Här är en YouTube-film som visar hur appen fungerar:

Direktlänk till butik

Klicka för att enkelt komma direkt till den recenserade appen hos butik!

Prishistorik

Tillverkarens senaste prisändringar i respektive butik.
Apple Appstore
  • Inga prisförändringar de senaste åren.
Google Play Store
  • Inga prisförändringar de senaste åren.
Amazon Appstore
  •   18 kr 2 apr 2018
  •   22 kr 27 okt 2016

Tips! Köper du från Apple App Store eller Google Play Store har du rätt att ångra dig och få pengarna tillbaka utan att du behöver ange orsak. Läs mer här!

Tillverkaren erbjuder skolor att köpa Tizzy Monster Pet Vet för halva priset. Detta gäller vid köp av 20 eller fler licenser via Volume Purchase Program (VPP). Läs mer på Skolappar.nu!

Följer du oss i sociala medier får du information om eventuella prissänkningar. Vi finns på Facebook (iOS, Android, Windows), Twitter och Instagram. Aktuella apptips hittar du på pappasappar.se/rea.

ANNONS:

Upptäck

Sammanställningar

Tagged with →  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *