Trucks innehåller fem spännande aktiviteter för de yngsta: tvätta bilen, återvinn skräp, bärga bil, upptäck annorlunda fordon och skyffla jord och sten med en bulldozer.

Appen ”Trucks”, skapad av företaget Duck Duck Moose, är en app som vänder sig till de allra yngsta barnen. Appen är riktigt fin och lättanvänd och innehåller fem olika interaktiva aktiviteter som på olika sätt är relaterade till fordon.

ANNONS:

Aktiviteterna är:

  • Kör en bil i lera, tvätta och torka den i en biltvätt
  • En bil får punka. Bärga bilen och byt däck
  • Sortera skräp till rätt soptunnor och töm dem i rätt sopbilar
  • Lär känna bilar i en bilkö och styr trafikljusen
  • Hämta och tippa sand med en lastbil, skyffla bort med en bulldozer

Alla aktiviteter är som korta interaktiva historier. Aktiviteterna är ganska styrda men har ändå utrymme för egna val och lite variation. Den mest avancerade delen är sopsorteringen, men även där får man vägledning till hur skräpet skall sorteras. I övrigt håller alla aktiviteter ungefär samma nivå vad gäller svårighetsnivå. Ofta, men inte alltid, räcker det med att man trycker någonstans på skärmen för att aktiviteten skall fortsätta.

Trucks innehåller instruktioner på engelska och saknar visuella instruktioner. För yngre barn kan det därför krävas en vuxen som guidar. Att appen inte finns på svenska är ett minus, men samtidigt behöver man inte förstå engelska för att kunna använda appen.

Appen är fri från tredjepartsreklam och köp inuti. När man startar appen blir man första gången uppmanad att fylla i sin e-postadress. Det finns även reklam för andra appar från samma tillverkare. Externa länkar är barnsäkrade och reklamen går dessutom att stänga av helt i enhetens inställningar. Man kan också slå av bakgrundsmusiken om man önskar det. Det går inte att stänga av talet.

För yngre barn som har ett fordonsintresse är den här appen en given succé. Min 2,5-åring är väldigt fascinerad av biltvättar och tyckte att den aktiviteten var skoj. Jag vet också många andra barn som tycker mycket om denna app. Jag rekommenderar appen till barn mellan 2 och 3 år och ger den en stark trea i betyg.

Här är en trailer:

Språkfakta

Denna app innehåller tal på följande språk: engelska.

Direktlänk till butik

Klicka för att enkelt komma direkt till den recenserade appen hos butik!

Prishistorik

Tillverkarens senaste prisändringar i respektive butik.
Apple Appstore
  • Inga prisförändringar de senaste åren.
Google Play Store
  • Inga prisförändringar de senaste åren.
Amazon Appstore
  • Inga prisförändringar de senaste åren.
ANNONS:

Upptäck

Sammanställningar

Tagged with →  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *