”Vem där?” är en ny app för de yngsta barnen. Tryck på skärmen så händer det något.

”Vem där?” är en ny app från Lära Mera AB (läs intervju här). Det här är en riktigt enkel app som underhåller de allra yngsta barnen.

ANNONS:

Appen består av 38 olika delar/animationer. Varje del börjar med att man ser ett liten bit av en större illustration. Trycker man på skärmen, var som helst, får man se hela illustrationen. Trycker man en gång till så får man höra en ljudslinga samtidigt som någonting händer.

Exempelvis kan man i en del få se ett skepp. När man trycker på skärmen kommer en bläckfisk upp ur skattkistan som står bredvid skeppet.

Illustrationerna är enkla, men tydliga och fina. Perfekt för målgruppen med andra ord. Även ljudslingorna är väldigt enkla. Men även här tror jag att de passar bra för målgruppen.

Appen skall även kunna styras med en kontakt. Detta har jag dock inte testat.

Det som är bra med ”Vem där?” är framförallt att man kan trycka var som helst på skärmen. Man kan dessutom trycka många gånger utan att ”förstöra” någonting. Appen blir på detta sätt extremt barnvänlig. Appen innehåller överhuvudtaget inte några knappar, länkar, reklam eller annat som skulle kunna vara dåligt för barnen.

Det enda som är lite negativt med ”Vem där?” är att många av de olika delarna använder sig av samma illustrationer. Totalt är det 8 olika grundillustrationer där endast animationerna skiljer sig åt. Detta kan eventuellt göra att hållbarheten sjunker lite.

Appen passar barn från 1 till 2 år. Möjligtvis lite äldre barn också.

Betyget blir 3 av 5.

Här är en YouTube-film som visar hur appen fungerar:

Direktlänk till butik

Klicka för att enkelt komma direkt till den recenserade appen hos butik!

Prishistorik

Tillverkarens senaste prisändringar i respektive butik.
Apple Appstore
  •   25 kr 1 dec 2019
  •   12 kr 29 nov 2019
  •   25 kr 2 okt 2019
  •   20 kr 27 nov 2018
  •   10 kr 21 nov 2018
  •   20 kr 15 jul 2018
  •   10 kr 13 jul 2018
Google Play Store
  • Inga prisförändringar de senaste åren.

Tips! Köper du från Apple App Store eller Google Play Store har du rätt att ångra dig och få pengarna tillbaka utan att du behöver ange orsak. Läs mer här!

Tillverkaren erbjuder skolor att köpa Vem där? för halva priset. Detta gäller vid köp av 20 eller fler licenser via Volume Purchase Program (VPP). Läs mer på Skolappar.nu!

Följer du oss i sociala medier får du information om eventuella prissänkningar. Vi finns på Facebook (iOS, Android, Windows), Twitter och Instagram. Aktuella apptips hittar du på pappasappar.se/rea.

ANNONS:

Upptäck

Sammanställningar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *