TinyHands What’s my pair 1 är det första och enklaste spelet i en serie med samma tema. Det går ut på att para ihop olika bilder som på något sätt passar ihop. Det kan till exempel vara par, former, färger, ansiktsuttryck eller djur.

TinyHands What’s my pair 1 innehåller 12 minispel och man når dem alla från spelets huvudsida. De är markerade med olika rubriker och har olika svårighetsgrad. De beskrivande rubrikerna (exempelvis ”Complete the picture” och ”Kids facial expressions”) är inte något man behöver kunna läsa eller förstå, utan vänder sig snarare till den vuxne.

ANNONS:

What's my pair 1

De enklaste minispelen handlar om att para ihop likadana bilder. Andra delar är lite svårare, till exempel ska man para ihop ett föremål med en siluett av samma föremål. De svåraste delarna handlar om att para ihop två saker till en helhet, till exempel glasskulor med en glasstrut, en trädstam med trädkrona eller en gryta med ett grytlock.

What's my pair 1

What's my pair 1

När man hittar rätt par sätts bilderna ihop och man kommer vidare till nästa bild. Väljer man fel bild så studsar bilden tillbaka. När man har klarat alla par i en kategori hörs applåder och det kommer ballonger, sen kommer man tillbaka till huvudsidan där man kan välja en ny kategori.

Spelet innehåller ingen annan text än de korta rubrikerna, men däremot engelskt tal i form av korta instruktioner. Detta går dock att stänga av på förstasidan, och det går utmärkt att spela utan. Spelet har diskret och lugn musik, enkla ljudeffekter och färgglada bilder. Det finns även möjlighet att sätta på och stänga av musik och ljudeffekter. Förutom på den barnlåsta föräldrasidan finns inga externa länkar och spelet är fritt från funktion för köp-inuti-appen. På föräldrasidan kan man kontakta utvecklarna och det finns länkar och beskrivningar till andra appar i serien TinyHands.

Whats my pair 1 är ett trevligt och enkelt spel som passar för de yngsta barnen. Jag har testat tillsammans med min nästan-3-åring och min 5,5-åring. Den är alldeles för enkel för 5-åringen och hen tröttnade snart. 3-åringen gillar den däremot och har återkommit till den flera gånger. Hen klarar alla olika kategorier utan problem och har spelat igenom hela spelet flera gånger. Jag bedömer dock att det är på gränsen till för lätt och att den bästa målgruppen är snäppet yngre barn. Utvecklarna rekommenderar appen för barn mellan 2 och 4 år men vi i redaktionen som har testat appen anser att den passar bäst för barn mellan 1,5 och 3 år.

Appen får en trea i betyg.

Appen finns i en gratisversion för den som vill testa innan köp.

Direktlänk till butik

Klicka för att enkelt komma direkt till den recenserade appen hos butik!

Prishistorik

Tillverkarens senaste prisändringar i respektive butik.
Apple Appstore
  •   59 kr 2 okt 2019

Tips! Köper du från Apple App Store eller Google Play Store har du rätt att ångra dig och få pengarna tillbaka utan att du behöver ange orsak. Läs mer här!

Tillverkaren erbjuder skolor att köpa What’s my pair 1 för halva priset. Detta gäller vid köp av 20 eller fler licenser via Volume Purchase Program (VPP). Läs mer på Skolappar.nu!

Följer du oss i sociala medier får du information om eventuella prissänkningar. Vi finns på Facebook (iOS, Android, Windows), Twitter och Instagram. Aktuella apptips hittar du på pappasappar.se/rea.

ANNONS:

Upptäck

Sammanställningar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *