Zoola Baby Touch är en lättanvänd pekboksapp med roliga animationer och musik inom olika kategorier.

Zoola Baby Touch är en rolig pekboksapp från samma amerikanska företag som gjort appen Zoola. Appen har flera kategorier och glad musik för de yngsta familjemedlemmarna. Man börjar med att välja en kategori och väl där så trycker man på en av de illustrerade bilderna. Då animeras denna samtidigt som en musikslinga/ljud spelas upp.

Baby Touch

Baby Touch

ANNONS:

Appen har fem kategorier; natur, djur, fordon, hemmavid och mat. De färgglada och tjusiga bilderna är ritade av en känd amerikansk barnboksillustratör, Colleen Madden. Appen är utan tal och musiken utan text så den fungerar bra även för svenska barn.

Vi har testat appen på både iPhone och iPad och den fungerar väldigt bra på båda enheterna. Det finns ingen IAP eller reklam. Det finns däremot en oskyddad informationsknapp högst upp i högra hörnet. Men den sidan har något fel för den är i stående format medan appen använder sig utav liggande format – alltså syns inte hela bilden. Länkarna där går till tillverkarens andra appar samt mail och Facebook.

Jag tycker detta är en charmig app för de minsta i familjen. Min 1-åring uppskattar denna typ av appar just nu.

Som förbättringsförslag tycker jag att tillverkaren borde sätta dit en spärr för informationsmenyn. Den är alldeles för lättåtkomlig. Det är dessutom synd att appen är så känslig för tryck. Små barn har en tendens att trycka mycket på skärmen. Men varenda gång man trycker börjar musiken och animationerna om från början.

Rekommenderad ålder på barn: 1 – 2år. Betyg: 3 av 5.

Här är en trailer:

Direktlänk till butik

Klicka för att enkelt komma direkt till den recenserade appen hos butik!

Prishistorik

Tillverkarens senaste prisändringar i respektive butik.
Apple Appstore
  •   25 kr 2 okt 2019

Tips! Köper du från Apple App Store eller Google Play Store har du rätt att ångra dig och få pengarna tillbaka utan att du behöver ange orsak. Läs mer här!

Tillverkaren erbjuder skolor att köpa Zoola Baby Touch för halva priset. Detta gäller vid köp av 20 eller fler licenser via Volume Purchase Program (VPP). Läs mer på Skolappar.nu!

Följer du oss i sociala medier får du information om eventuella prissänkningar. Vi finns på Facebook (iOS, Android, Windows), Twitter och Instagram. Aktuella apptips hittar du på pappasappar.se/rea.

ANNONS:

Upptäck

Sammanställningar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *