Här hittar du tillfälligt prissänkta barnappar för Steam. Inga köp i appen, ingen tredjepartsreklam. Endast bra och billiga appar.

Vill du fynda appar? På denna sida tipsar vi om tillfälligt prissänkta Steam-spel för barn. Tipsen uppdateras dagligen och de senaste bästa tipsen ligger alltid först i respektive lista. Vi rekommenderar endast appar som vi testat och gillar. Vi tipsar även om billiga spel för iPhone, iPad och Windows.

ANNONS:

Steam

För tillfället finns det inte några appar att visa här.

Frågor och svar

Hur länge är spelen prissänkta?

Det är företagen som tillverkar spelen som bestämmer om/när de blir prissänkta och hur länge priserna varar. Eftersom vi bevakar priser känner vi till normalpriser och kan därför garantera att apparna ovan verkligen har ett lägre pris än vanligt. Så fort vi upptäcker att ett spel inte längre är prissänkt tar vi bort vårt tips.

Hur vet ni att spelen är prissänkta?

Vi vi vet med säkerhet att ett visst spel är prissänkt eftersom vi har stenkoll på aktuellt pris och prishistorik. Vi tipsar dock inte om alla prissänkta spel. Tack vare vårt ”smarta” system kan vi exempelvis filtrera bort spel som tillfälligt blir höjda i pris för att sedan sänkas igen. Spel som prissänks väldigt ofta filtreras också bort.

Hur sorteras spelen?

Vi är väldigt noga med att endast lyfta fram spel som aldrig, eller nästan aldrig, är prissänkta. Nya tips hamnar alltid först. Spel som nyligen varit prissänkta lyfts inte fram på nytt utan behåller sin tidigare sortering. I övrigt sorteras spelen på det datum då vi prissänkningen först skedde.

Hur mycket kan man spara?

Det är företagen som tillverkar spelen som bestämmer storleken på prissänkningarna. Många spel finns tillgängliga för flera plattformar och saluförs i olika butiker. Det händer ofta att priserna för ett visst spel skiljer sig åt i de olika butikerna. Vi informerar om hur mycket man kan spara, räknat i både procent och kronor, jämfört med normalpris. Detaljinformation om prissänkningar finns i recensionerna.

Vem står bakom tipsen?

Vi som tipsar är vanliga föräldrar som gör vårt bästa för att hitta bra och barnvänliga appar och spel för barn. Vi är helt oberoende och opartiska och har testat alla spel vi tipsar om. Vårt syfte med denna sida är att informera om prissänkningar ur ett konsumentperspektiv och inte att få dig att ladda ner spel. Läs mer om det spel som du är intresserad av, innan du laddar ner, så att du vet att den passar ditt/dina barn.

Sammanställningar

Upptäck