Webbsajten PappasAppar.se är grundad och drivs av Daniel Wieselberg. I redaktionen finns flera föräldrar och pedagoger som tillsammans med sina barn hjälps åt att testa och tycka till om appar. Vår ambition är att vara Sveriges bästa webbplats för recensioner av bra och barnvänliga appar. Är du intresserad av att bli en del av redaktionen, läs då här.

Recensenter

10 kommentarer

 1. Jonas skriver:

  Tack för ett grymt jobb med alla recensioner!

 2. Helen skriver:

  Är ofta på er sida för att hitta bra appar. Och ofta hittar man vad man söker med er hjälp. Tack!

 3. Julia skriver:

  Tipsar alla om er! Tack för att ni finns, som en liten garantistämpel i app-djungeln. Ha en härlig semester!

 4. Aura skriver:

  Bästa sidan som jag har delat med många. Mycket användbar i mitt yrke som lärare och som mamma till en iPad intresserad 3 åring. Jag är en anonym läsare som är inne nästan varje dag för att se om de kommit något nytt och roligt!

  Stort tack för fantastiskt jobb och välskrivna recensioner!

 5. Tack till ert fantastiska arbete.

 6. Niclas Karlsson skriver:

  Helt klart den bästa siten för barn-appar! Det är hit jag går varje gång jag ska hitta någonting nytt till min kille 🙂

 7. Mikael Sandgren skriver:

  Tack för en fantastisk website! Jag använder den nästan uteslutande för att hitta appar till mina två barn (8-årig dotter; 2-årig son). Jag prenumererar också på er dagliga e-post och har en förfrågan: Skulle ni också kunna inkludera åldersgruppen för appen i den dagliga e-posten? Det skulle göra det lättare att avgöra om appen är relevant för endera av mina barn, utan att behöva gå till websiten.

 8. Tack för många välskrivna genomtänkta recensioner! De är en stor hjälp i app-djungeln! (Mamma till 2-åring och 4-åring)

 9. marie skriver:

  hej! har ni tips på appar som peppar och ger mycket beröm i samband med att man spelar? Kan tänka mig att det kan stärka självförtroende…..

 10. Magnus skriver:

  Hej!

  Jag har en fråga. Jag är pappa till 2 barn, och har hittills inte köpt ngn app till min mobil eller till vår gamla iPad, så därför har jag väldigt dålig koll vad som gäller när man väl köpt ett spel eller en annan app.
  Hur kan tydligt se att appen jag köpt, inte har en ”giltighetstid”, och sedan måste jag betala samma summa eller mer om ett år eller så? För när jag väl köpt en app, så är det ingen garanti för att jag kan använda mig av detta spel(tex) hur länge som helst?

  Vore mkt tacksam för svar!

  Med vänliga hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *