Här hittar du tillfälligt prissänkta barnappar för iPhone. Inga köp i appen, ingen tredjepartsreklam. Endast bra och billiga appar.

Vill du fynda appar? På denna sida tipsar vi om tillfälligt prissänkta iPhone-appar för barn. Tipsen uppdateras dagligen och de senaste bästa tipsen ligger alltid först i respektive lista. Vi rekommenderar endast appar som vi testat och gillar. Observera att tips om gratis iPhone-appar ligger på separat sida. Vi tipsar även om billiga appar för iPad, Android och Windows.

ANNONS:

iPhone

4-6 år-75%

Logik Lekplats

· 11 kr · Spela klassiska sällskapsspel och forma siffror

Recension
4-7 år-85%

Läs- & Skrivinlärning Lekplats

· 11 kr · Forma bokstäver, para ihop och stava ord

Recension
3-6 år-83%

Lekplats 1

· 11 kr · 12 lärorika spel

Recension
4-9 år-44%

Moji Klockis

· 11 kr · Lär dig den analoga klockan

Recension
2-3 år-44%

Pepi Doctor

· 11 kr · Lek doktor och hjälp sjuka och skadade barn

Recension
3-5 år-33%

Pepi House

· 20 kr · Lek fritt i digitalt dockskåp

Recension
2-4 år-44%

Pepi Bath

· 11 kr · Lek och lär om personlig hygien

Recension
2-6 år-33%

Pepi Tree

· 20 kr · Lös uppdrag åt trädets djur

Recension
4-8 år-33%

Pepi Ride

· 20 kr · Styla en bil och kör på kluriga banor

Recension
2-4 år-33%

Pepi Bath 2

· 20 kr · Lek och lär om hygien och vardagsrutiner

Recension

Frågor och svar

Kan jag prenumerera på tips?

Vi uppdaterar tipsen på denna sida dagligen. Gratistips läggs även ut på Facebook, Instagram och Twitter. Följ oss där! Observera att du i Facebook måste trycka på ”Gilla” och sedan ”Aviseringar” för att vara säker på att inte missa någonting.

Hur länge är apparna prissänkta?

Det är företagen som tillverkar apparna som bestämmer om/när de blir prissänkta och hur länge priserna varar. Eftersom vi bevakar apparnas priser känner vi till normalpriser och kan därför garantera att apparna ovan verkligen har ett lägre pris än vanligt. Så fort vi upptäcker att en app inte längre är prissänkt tar vi bort vårt tips.

Hur vet ni att apparna är prissänkta?

Vi vi vet med säkerhet att en viss app är prissänkt eftersom vi har stenkoll på aktuellt pris och appens prishistorik. Vi tipsar dock inte om alla prissänkta appar. Tack vare vårt ”smarta” system kan vi exempelvis filtrera bort appar som tillfälligt blir höjda i pris för att sedan sänkas igen. Appar som prissänks väldigt ofta filtreras också bort.

Hur sorteras apparna?

Vi är väldigt noga med att endast lyfta fram appar som aldrig, eller nästan aldrig, är prissänkta. Nya tips hamnar alltid först. Appar som nyligen varit prissänkta lyfts inte fram på nytt utan behåller sin tidigare sortering. I övrigt sorteras apparna på det datum då vi prissänkningen först skedde.

Hur mycket kan man spara?

Det är företagen som tillverkar apparna som bestämmer storleken på prissänkningarna. Många appar finns tillgängliga för flera plattformar och saluförs i olika appbutiker. Det händer ofta att priserna för en viss app skiljer sig åt i de olika butikerna. Vi informerar om hur mycket man kan spara, räknat i både procent och kronor, jämfört med normalpris. Detaljinformation om prissänkningar finns i recensionerna.

Kan jag få rea på reapriset?

Ja. En del företag erbjuder möjlighet att köpa flera appar samtidigt till ett lägre totalpris än om man handlat dem separat. Ett sådant paket med appar kallas för en ”bundle”. Möjligheten att köpa appar till paketpris finns kvar även om/när appar prissänks vilket ger oss konsumenter möjlighet att spara ännu mer. Är du intresserad av en prissänkt app kan det löna sig att se om det finns en eller flera bundles. Du hittar denna information i slutet på recensionen av den app som du är intresserad av.

Vem står bakom tipsen?

Vi som tipsar är vanliga föräldrar som gör vårt bästa för att hitta bra och barnvänliga appar för barn. Vi är helt oberoende och opartiska och har testat alla appar vi tipsar om. Vårt syfte med denna sida är att informera om prissänkningar ur ett konsumentperspektiv och inte att få dig att ladda ner appar. Läs mer om den app som du är intresserad av, innan du laddar ner, så att du vet att den passar ditt/dina barn.

Sammanställningar

Upptäck