BLACK FRIDAY – på denna sida hittar du de bästa erbjudandena på appar och barnspel för iPhone, iPad och Android.

Välkommen! På www.pappasappar.se hittar du roliga och lärorika appar för barn. Alla appar är dessutom garanterat fria från köp inuti samt tredjepartsreklam. Tack vare prisbevakning och prishistorik kan vi garantera att de appar vi rekommenderar på denna sida har betydligt lägre pris än normalt.

ANNONS:

Aktuella erbjudanden

iPhone, iPad

4-6 år-75%

Logik Lekplats

· 11 kr · Spela klassiska sällskapsspel och forma siffror

Recension
3-6 år-83%

Äventyret Lekplatsen

· 11 kr · Pedagogiska fantasispel med riddartema

Recension
4-7 år-85%

Läs- & Skrivinlärning Lekplats

· 11 kr · Forma bokstäver, para ihop och stava ord

Recension
3-6 år-83%

Lekplats 1

· 11 kr · 12 lärorika spel

Recension
7+ år-55%

Move the Turtle

· 20 kr · Lär dig programmera

Recension
3-4 år-100%

Fiete Choice

· 0 kr · Upptäck vad som inte passar in

Recension
7+ år-80%

The Tiny Bang Story

· 11 kr · Ett fantastiskt äventyrspussel

Recension
3-6 år-100%

Fiete Match

· 0 kr · Spela memory mot sjömannen Fiete

Recension
2-3 år-100%

Fiete Bondgården

· 0 kr · Utför vardagssysslor på en bondgård

Recension
2-3 år-100%

Fiete

· 0 kr · Enkla och söta uppdrag i kustmiljö

Recension
5-10 år-100%

Fiete Math Climber

· 0 kr · Träna huvudräkning med belöning

Recension
4-9 år-44%

Moji Klockis

· 11 kr · Lär dig den analoga klockan

Recension
6-8 år-100%

Moji Bingo Math

· 0 kr · Träna addition, subtraktion, multiplikation, division och klockan

Recension
2-3 år-44%

Pepi Doctor

· 11 kr · Lek doktor och hjälp sjuka och skadade barn

Recension
3-5 år-33%

Pepi House

· 20 kr · Lek fritt i digitalt dockskåp

Recension
2-4 år-44%

Pepi Bath

· 11 kr · Lek och lär om personlig hygien

Recension
2-6 år-33%

Pepi Tree

· 20 kr · Lös uppdrag åt trädets djur

Recension
4-8 år-33%

Pepi Ride

· 20 kr · Styla en bil och kör på kluriga banor

Recension
2-4 år-33%

Pepi Bath 2

· 20 kr · Lek och lär om hygien och vardagsrutiner

Recension

Android

För tillfället finns det inte några appar att visa här.

Följ oss i sociala medier!

ANNONS:

Vanliga frågor och svar

Kan jag prenumerera på nya tips?

Vi uppdaterar tipsen på denna sida dagligen, från och med den 27:e november 2019. En del tips kan även läggas ut på Facebook, Instagram och Twitter. Följ oss där! Observera att du i Facebook måste trycka på ”Gilla” och sedan ”Aviseringar” för att vara säker på att inte missa någonting. Är du endast intresserad av appar för Android eller Windows följer du istället Android-appar för barn eller Windows-appar för barn.

Hur länge är apparna prissänkta?

Det är företagen som tillverkar apparna som bestämmer om/när appar prissänks. Vi bevakar priserna och sparar även prishistorik, därför vet vi om en app har tillfälligt sänkt pris. Så fort vi upptäcker att en app inte längre är prissänkt tar vi bort vårt tips från denna sida.

När blir en viss app prissänkt?

Det är företagen som tillverkar apparna som bestämmer om/när de blir gratis. Rent generellt är det endast ett fåtal av appar som blir prissänkta överhuvudtaget, och då endast under en kort begränsad period åt gången. Är man ute efter att en viss app skall bli prissänkt eller gratis kan man få vänta länge. Men helt omöjligt är det naturligtvis inte.

Hur sorteras apparna?

Vi är väldigt noga med att endast lyfta fram appar som aldrig, eller nästan aldrig, är prissänkta/gratis. De appar som vi lyfter fram sorterar vi så att nya tips alltid hamnar först. Appar som nyligen varit prissänkta lyfts inte fram på nytt utan behåller istället sin tidigare sortering, i det fall de prissänks på nytt. I övrigt sorteras apparna på det datum då vi prissänkningen först skedde.

Hur mycket kan man spara?

Det är företagen som tillverkar apparna som bestämmer storleken på prissänkningarna. Många appar finns tillgängliga för flera plattformar och saluförs i olika appbutiker. Det händer ofta att priserna för en viss app skiljer sig åt i de olika butikerna. Vi informerar om hur mycket man kan spara, räknat i både procent och kronor, jämfört med normalpris. Detaljinformation om prissänkningar finns i recensionerna.

Vem står bakom tipsen?

Vi som tipsar är vanliga föräldrar som gör vårt bästa för att hitta bra och barnvänliga appar för barn. Vi är helt oberoende och opartiska och har testat alla appar vi tipsar om. Vårt syfte med denna sida är att informera om prissänkningar ur ett konsumentperspektiv och inte att få dig att ladda ner appar. Läs mer om den app som du är intresserad av, innan du laddar ner, så att du vet att den passar ditt/dina barn.

Hur kan jag tacka er?

Vårt syfte är att hjälpa andra vuxna att hitta bra appar för barn. Vi kräver inte någon motprestation. Med det sagt så får du gärna dela våra gratistips vidare eller bara tipsa om www.pappasappar.se. Du får också gärna skriva en recension av oss på vår Facebooksida.

Har du laddat ner en app som vi tipsat om får du gärna skriva en kommentar under recensionen och berätta vad du och ditt/dina barn tycker. Ange då gärna även barnet/barnens ålder. Kommentarer hjälper andra som funderar på att ladda ner appen ifråga. Du måste naturligtvis inte skriva en positiv kommentar. Ett alternativ är att skriva en recension i appbutiken och då tacka PappasAppar.se för tipset – det hjälper andra vuxna att hitta till oss.

Sammanställningar

Upptäck