Pango Sheep är ett spel där man hjälper Pango att hitta och samla in de får som räven skrämt ut ur hagen.

I den här appen återser vi tvättbjörnen Pango och hans fyra vänner. Tidigare har vi recenserat bland annat Pango Blocks, Pangoland, Pango Zoo och Pango Playground som alla innehåller samma karaktärer.

ANNONS:

Pango Sheep

Uppgiften i Pango Sheep är att leta upp och samla in fåren till hagen, helst innan räven kommer. Det finns fem banor där man guidar Pango (eller någon av vännerna) runt för att leta efter de borttappade fåren. Det gäller att samla ihop minst tio får för att klara en bana. För att locka med sig fåret tillbaka till hagen går man fram till fåret som då genast följer efter. Man kan samla fler än ett får i taget. Om fåren går igenom en port eller äter något ändrar de färg, men det är ingen förändring utöver rent dekorativt.

Pango Sheep

Pango Sheep

Pango Sheep är ett barnvänligt och enkelt spel, men det känns tunt och har förbättringspotential. För att fortsätta locka skulle de kreativa möjligheterna varit fler, mina barn tycker att det hade varit roligt om det gav någon effekt att mata fåren med olika saker, utöver rent utseendemässigt. Om man kunnat välja svårighetsgrad hade spelet nog fått lite längre livslängd. Det positiva är att det är intuitivt och gulligt.

Pango Sheep

Mina barn gillar Pango, men är betydligt mer förtjusta i de friare Pangospelen och tröttnade därför snabbt på Pango Sheep. Appen har inte några menyer eller inställningar. Man kan spela i sin egen takt, appen innehåller inga stressmoment. Appen är fri från text och tal.

Pango Sheep passar från tre till fem år, och får en trea i betyg.

Här är en trailer:

Direktlänk till butik

Klicka för att enkelt komma direkt till den recenserade appen hos butik!

Prishistorik

Tillverkarens senaste prisändringar i respektive butik.
Apple Appstore
  •   35 kr 3 okt 2019
Google Play Store
  •   35 kr 15 mar 2019
Amazon Appstore
  •   27 kr 16 apr 2019

Tips! Köper du från Apple App Store eller Google Play Store har du rätt att ångra dig och få pengarna tillbaka utan att du behöver ange orsak. Läs mer här!

Tillverkaren erbjuder skolor att köpa Pango Sheep för halva priset. Detta gäller vid köp av 20 eller fler licenser via Volume Purchase Program (VPP). Läs mer på Skolappar.nu!

Följer du oss i sociala medier får du information om eventuella prissänkningar. Vi finns på Facebook (iOS, Android, Windows), Twitter och Instagram. Aktuella apptips hittar du på pappasappar.se/rea.

ANNONS:

Upptäck

Sammanställningar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *