Det här är en pekboksapp med fina fotografier på olika bondgårdsdjur. För varje djur får man höra vad det heter och hur det låter. Svenskt tal.

Peka Djur Bondgården låter de yngsta barnen upptäcka nio olika djur och höra vad de heter och hur de låter. Appen har ett avskalat och enkelt gränssnitt där huvudskärmen består av nio illustrerade bondgårdsdjur; hund, katt, häst, ko, tupp, anka, får, gris och åsna.

ANNONS:

Peka Djur Bondgården

Trycker man på något av djuren får man se ett fotografi på djuret ifråga, följt utav djurlätet och en svensk röst som berättar vilket djur det är. Fotografierna är fina och talet är tydligt. Det finns dessutom flera olika bilder på varje djur. Totalt innehåller appen 54 foton som visar djur i sin vardagsmiljö.

Peka Djur Bondgården

Peka Djur Bondgården

Min 1,5-åring som är mycket förtjust i djur har använt appen Peka Djur Bondgården en hel del. Vi uppskattar enkelheten; det går inte att trycka fel eller att missförstå innehållet. Ett plus är även att bilderna av djuren varierar.

Peka Djur Bondgården

I enhetens inställningar kan man välja välja volym på ljud och bakgrundsmusik. Där kan man även välja huruvida man vill få höra djurlätena och den talade rösten samt i vilken ordning de ska komma.

Jämför man Peka Djur Bondgården med andra pekboksappar såsom Sound Touch och Småbarnsljud 123 så finns det en del skillnader. Framförallt innehåller de andra apparna betydligt fler fotografier. De innehåller också fler inställningsmöjligheter. Någonting jag särskilt saknar är att ställa in så att man ”låser” bilderna en viss tid. Det hade också varit bra att kunna få en pil så att man kan bläddra mellan bilderna. En annan brist är att man inte får se de svenska orden skrivas ut.

Om man vill kan man även växla språk till engelska i enhetens inställningar.

Peka Djur Bondgården är fri från reklam och köp inuti. Jag rekommenderar den framförallt till barn mellan 0 och 2 år. Det är en fin app för de yngsta barnen att börja med.

Betyget blir 3 av 5.

Språkfakta

Denna app innehåller tal på följande två språk: engelska, svenska.

Direktlänk till butik

Klicka för att enkelt komma direkt till den recenserade appen hos butik!

Prishistorik

Tillverkarens senaste prisändringar i respektive butik.
Apple Appstore
  •   20 kr 6 maj 2021

Tips! Köper du från Apple App Store eller Google Play Store har du rätt att ångra dig och få pengarna tillbaka utan att du behöver ange orsak. Läs mer här!

Tillverkaren erbjuder skolor att köpa Peka Djur Bondgården för halva priset. Detta gäller vid köp av 20 eller fler licenser via Volume Purchase Program (VPP). Läs mer på Skolappar.nu!

Följer du oss i sociala medier får du information om eventuella prissänkningar. Vi finns på Facebook (iOS, Android, Windows), Twitter och Instagram. Aktuella apptips hittar du på pappasappar.se/rea.

ANNONS:

Upptäck

Sammanställningar

Tagged with →  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *