Nisse är en svensktalande blå katt som lär de yngsta barnen om färger, former och siffror.

Lär med Nisse är en app med svenskt tal som är skapad av företaget Morningdew Media. I appen möter man katten Nisse som ställer frågor om antal, former och färger. På varje fråga finns fyra svarsalternativ att välja mellan. Bland annat skall man välja rätt antal fåglar, frukter, kakor, skalbaggar och blommor. Eller välja ut en frukt som har samma färg som den som eftersöks. Nisse uppmuntrar barnen på ett bra sätt att gissa och ger dessutom ledtrådar om man gissar fel (”Det där är lite för få”, ”Det där är lite för många”). Det finns olika slags räknemoment och den svenska rösten är väldigt tydlig och bra. Appen har ingen tidtagning eller annan typ av stressmoment, vilket känns rätt tänkt med tanke på målgruppen.

ANNONS:

Lär med Nisse

När man klarat av två uppgifter får man en belöning i form av ballonger som går att smälla. Därefter fortsätter spelet med nya uppgifter. Smälla ballonger är en bra typ av belöning för målgruppen men kan bli lite enformigt när man har gjort det ett tag.

Lär med Nisse är fri från tredjepartsreklam och köp inuti. Det finns reklam för andra appar från samma tillverkare men externa länkar är barnsäkrade.

Detta är en fin och trevlig app som kommer att uppskattas av barn både i hem och förskola. Både innehåll och övningar är varierade vilket är bra för variation. Jag rekommenderar appen till barn mellan två och fyra år.

Betyg: tre av fem.

Här är en YouTube-film där man kan se hur appen fungerar. Filmen visar just nu inte senaste versionen av appen:

Här är en trailer för appen:

Språkfakta

Denna app innehåller tal på följande två språk: engelska, svenska.

Direktlänk till butik

Klicka för att enkelt komma direkt till den recenserade appen hos butik!

Prishistorik

Tillverkarens senaste prisändringar i respektive butik.
Apple Appstore
  •   20 kr 6 maj 2021
  •   25 kr 29 mar 2020
  •   0 kr 16 mar 2020
Google Play Store
  • Inga prisförändringar de senaste åren.
Amazon Appstore
  • Inga prisförändringar de senaste åren.

Tips! Köper du från Apple App Store eller Google Play Store har du rätt att ångra dig och få pengarna tillbaka utan att du behöver ange orsak. Läs mer här!

Tillverkaren erbjuder skolor att köpa Lär med Nisse för halva priset. Detta gäller vid köp av 20 eller fler licenser via Volume Purchase Program (VPP). Läs mer på Skolappar.nu!

Följer du oss i sociala medier får du information om eventuella prissänkningar. Vi finns på Facebook (iOS, Android, Windows), Twitter och Instagram. Aktuella apptips hittar du på pappasappar.se/rea.

ANNONS:

Upptäck

Sammanställningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *