I Sago Sagos senaste app återser vi katten Jinja, fågeln Robin och hunden Harvey. Denna gång är de på cafe och tillsammans med dem får man blanda färger, matcha former och lära sig räkna till tio.

Appen har tre aktiviteter. Sköta drickautomat (leka med och blanda färger), servera pizzaslices, tårtbitar m.m. (räkna till 10) och servera mat till djuren (hitta rätt form). Vid pizzaslicen räknas det till tio på svenska. I övrigt innehåller appen inget tal.

ANNONS:

sago-mini-pet-cafe-former

sago-mini-pet-cafe-rakna

Det är enkelt och roligt att vara på cafe med Sago Mini-gänget, man förstår på en gång vad det går ut på, det finns inga krångliga, eller svåra moment.

Mina barn gillar alla Sago Sagos appar, och figurerna är välkända vänner. Det känns som detta kan vara en bidragande orsak till att även Pet café har blivit så populär, för jag tycker att den är oväntat tunn, vilket är tråkigt eftersom den verkligen är både fin och rolig. Att blanda dricka, och få till olika färger och sen se figurernas reaktioner är roligt, men efter några gånger konstaterar min femåring att det skulle vara roligt om det fanns fler moment att göra än dessa tre.

sago-mini-pet-cafe-farger

För ett yngre barn som inte är van vid mer omfångsrika appar kan jag varmt rekommendera Pet Café, för äldre och mer spelvana barn blir nog användningstiden tyvärr i kortaste laget. De söta figurerna, deras roliga reaktioner och det fina formspråket gör att Pet Café får en stark trea i betyg. Med fler olika saker att göra i cafeet hade det blivit ett högre betyg.

Det är alltigenom barnvänligt och appen är fri från reklam från tredje part och in-app purchase. På förstasidan dyker det upp reklam för andra appar från Sago Sago. Men både denna reklam och länken till information för föräldrar är skyddade av ett barnlås som kräver att man kan läsa instruktionen för att få veta hur man låser upp. I Inställningar-appen går både reklam för egna appar (”Sago News”) och föräldrasidan att stänga av helt. Där kan man även byta tal till 15 andra språk.

sago-mini-pet-cafe-betygsatt

Sago Mini Pet Cafe passar bäst för barn från ungefär två till fyra år.

Här är en YouTube-film som visar hur appen fungerar:

Här är en trailer:

Språkfakta

Denna app innehåller tal på följande 18 språk: arabiska, danska, engelska, finska, franska, indonesiska, italienska, japanska, kinesiska, koreanska, norska (bokmål), portugisiska, ryska, spanska, svenska, thailändska, turkiska, tyska.

Direktlänk till butik

Klicka för att enkelt komma direkt till den recenserade appen hos butik!

Prishistorik

Tillverkarens senaste prisändringar i respektive butik.
Apple Appstore
  •   45 kr 6 maj 2021
Google Play Store
  • Inga prisförändringar de senaste åren.

Tips! Köper du från Apple App Store eller Google Play Store har du rätt att ångra dig och få pengarna tillbaka utan att du behöver ange orsak. Läs mer här!

Följer du oss i sociala medier får du information om eventuella prissänkningar. Vi finns på Facebook (iOS, Android, Windows), Twitter och Instagram. Aktuella apptips hittar du på pappasappar.se/rea.

ANNONS:

Upptäck

Sammanställningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *