Uppföljaren till Barnvisor vol. 1 och 2 innehåller åtta nya familjära barnvisor. Det är en enkel app att använda för alla barn som gillar sång och att sjunga.

Barnvisor vol. 3 är skapad av Tippytapp som tidigare har skapat Barnvisor vol. 1 och Barnvisor vol. 2, det som skiljer apparna åt är visorna. Denna innehåller visorna Tio små indianer, Hoppe hoppe hare, Herr Gurka, Prästens lilla kråka, Fem små apor, En sockerbagare, Var är tummen och Björnen sover.

ANNONS:

lder som visas. Det är en mycket enkel app att använda för barnet och det är lätt att klara sig utan hjälp från en vuxen. Det är också lätt för barnet att sjunga med om de vill det då tempot är långsamt och bilderna visar sångens handling. Appen kräver inte någon Internetuppkoppling utan alla visor är inbakade.

Det har förekommit diskussioner i redaktionen gällande lämpligheten att ha med visan ”Tio små indianer” då den kan uppfattas som kränkande. Det är olämpligt att göra en förenklad ”sagofigur” av ursprungsbefolkning och gestalta dessa som i det här fallet med fjädrar på huvudet. Oavsett vad man anser i frågan är det onekligen en populär och känd visa för många barn och positivt i denna illustration är att alla etniciteter är representerade. Appen är populär hos många barn i redaktionen.

Genom att man som förälder är med barnet kan denna app även passa de allra yngsta barnen och fungera som en interaktiv sångbok. Jag rekommenderar den för barn i åldern 1-3 år.

Det finns inte några inställningsmöjligheter och appen är fri från externa länkar, tredjepartsreklam och in-app purchase.

Mitt betyg är 3 av 5.

Språkfakta

Denna app innehåller tal på följande språk: svenska.

Direktlänk till butik

Klicka för att enkelt komma direkt till den recenserade appen hos butik!

Prishistorik

Tillverkarens senaste prisändringar i respektive butik.
Apple Appstore
  •   25 kr 1 okt 2019

Tips! Köper du från Apple App Store eller Google Play Store har du rätt att ångra dig och få pengarna tillbaka utan att du behöver ange orsak. Läs mer här!

Tillverkaren erbjuder skolor att köpa Barnvisor vol. 3 för halva priset. Detta gäller vid köp av 20 eller fler licenser via Volume Purchase Program (VPP). Läs mer på Skolappar.nu!

Följer du oss i sociala medier får du information om eventuella prissänkningar. Vi finns på Facebook (iOS, Android, Windows), Twitter och Instagram. Aktuella apptips hittar du på pappasappar.se/rea.

ANNONS:

Upptäck

Sammanställningar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *