Styr geléklumpen Jelly i ett fint undervattensland fyllt av musik, sång och instrument.

Skapare av Toonia Jelly Music är Toonia/3sf vilka också bland annat ligger bakom Toonia Storymaker. I den här appen styr man den lilla geléklumpen Jelly i ett undervattensland. Beroende på vad Jelly äter ändrar hen färg och form. Äter Jelly en not eller g-klav börjar hen att sjunga olika typer av musik, allt mellan opera och rap.

ANNONS:

Toonia Jelly Music

Här och där möter Jelly olika instrument som vindspel, panflöjt, trummor, xylofon, stämgafflar, trianglar och beatbox. En del av instrumenten kan Jelly åka in i och barnet kan då på ett enkelt sätt prova på att skapa egen musik. Världen känns ganska liten även om den aldrig tar slut åt sidorna utan har bara gränser upp och ner.

Toonia Jelly Music

Toonia Jelly Music

Vi har provat appen på iPad mini och treåringen återkommer gärna för att lyssna på de olika ljuden. Det var lätt för mitt barn att förstå hur man skulle styra Jelly och vad man skulle göra. Appen är dock bara rolig i korta perioder. Som undehållningsapp vill jag dock främst rekommendera Toonia Jelly Music för yngre barn, ett till två år. För att förlänga hållbarheten på appen för äldre barn hade det behövts fler olika miljöer att styra Jelly i, eller om det funnits någon uppgift som att Jelly ska äta ett antal saker med samma form och färg, äta ett visst antal noter i en viss ordning eller spela på ett antal instrument i en viss ordning.

Toonia Jelly Music innehåller ingen tredjepartsreklam eller köp inuti appen. Alla externa länkar är skyddade av barnlås. Appen har inga inställningar och inte heller någon text eller tal.

Det här är en lugn och mysig app med fina färger och miljöer. Betyget blir en trea av fem.

Här är en trailer:

Direktlänk till butik

Klicka för att enkelt komma direkt till den recenserade appen hos butik!

Prishistorik

Tillverkarens senaste prisändringar i respektive butik.
Apple Appstore
  •   30 kr 7 maj 2021

Tips! Köper du från Apple App Store eller Google Play Store har du rätt att ångra dig och få pengarna tillbaka utan att du behöver ange orsak. Läs mer här!

Tillverkaren erbjuder skolor att köpa Toonia Jelly Music för halva priset. Detta gäller vid köp av 20 eller fler licenser via Volume Purchase Program (VPP). Läs mer på Skolappar.nu!

Följer du oss i sociala medier får du information om eventuella prissänkningar. Vi finns på Facebook (iOS, Android, Windows), Twitter och Instagram. Aktuella apptips hittar du på pappasappar.se/rea.

ANNONS:

Upptäck

Sammanställningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *