Djurlivspussel 123 innehåller 40 pussel med djurtema, olika svårighetsnivåer och svenskt tal

Det australiensiska företaget GiggleUp ligger bakom appen Djurlivspussel 123. Det här är en app som är en del av en serie pusselappar från samma företag. Här hittar man bland annat Bondgårdspussel och Havspussel. Det som är bra med dessa pusselappar är att man lär sig nya svenska ord samtidigt som man pusslar.

ANNONS:

Djurlivspussel 123

I Djurlivspussel 123 hittar man sju olika vackra miljöer med en stor blandning av djur. Det är koalabjörn, känguru, ren, älg, skunk, lejon, elefant, apa, tiger, igelkott och mycket mer. Totalt är det ungefär sex djur i varje miljö. Varje djur motsvarar ett pussel som innehåller både svensk text och svenskt tydligt tal. Djurlivspussel 123 har snäppet snyggare illustrationer än de övriga apparna i samma serie.

Varje pussel har fem svårighetsnivåer. Barnet kan själv välja mellan 2, 4, 6, 9 och 16 bitar. Det går även att slå på en hjälp så att man ser den färdiga bilden/djuret skymta i bakgrunden. Djurlivspussel 123 går därför bra att anpassa både till yngre och äldre barn.

Djurlivspussel 123

Djurlivspussel 123

Via inställningarna, som man når via huvudmenyn, kan man också ändra svårighetsnivå och huruvida man skall få den extra hjälpen eller ej. Förutom detta kan man välja språk. Förutom svenska finns även engelska, franska, spanska, japanska, tyska, kinesiska och italienska. Man kan även stänga av rösten helt om man önskar det. Appen har en bra melodislinga som kan bli lite enformig i längden. Även denna går att stänga av i inställningarna. Det går också att välja om man vill se namnen på djuren med versaler eller gemener.

Utvecklaren lyckats bra med att skapa en intuitiv och lärorik app som dessutom är underhållande. Pussel hjälper till att förbättra motoriska förmågor och öva koncentration och minnesförmåga. Appen är fri från reklam och in-app purchase. Det finns externa länkar, men dessa ligger bakom barnlås.

Ur de flesta perspektiv är det här en väldigt bra och barnvänlig app. Att den dessutom har svenskt tal är ett stort plus. Jag hade dock önskat ett barnlås så att barnen inte riskerar att ändra inställningar av misstag. Ytterligare pussel skall komma i gratis uppdateringar enligt utvecklaren.

Jag rekommenderar appen till barn mellan 2 och 6 år. Betyget blir 4 av 5.

Appen finns i en gratis Lite-version för den som vill testa innan köp: iPhone, iPad och Android (Amazon).

Här är en YouTube-film som visar lite av hur appen fungerar:

Språkfakta

Denna app innehåller tal på följande 14 språk: danska, engelska, franska, italienska, japanska, kinesiska, koreanska, nederländska, norska (bokmål), portugisiska, ryska, spanska, svenska, tyska.

Direktlänk till butik

Klicka för att enkelt komma direkt till den recenserade appen hos butik!

Prishistorik

Tillverkarens senaste prisändringar i respektive butik.
Apple Appstore
  •   35 kr 4 okt 2019
Amazon Appstore
  • Inga prisförändringar de senaste åren.

Tips! Köper du från Apple App Store eller Google Play Store har du rätt att ångra dig och få pengarna tillbaka utan att du behöver ange orsak. Läs mer här!

Tillverkaren erbjuder skolor att köpa Djurlivspussel 123 för halva priset. Detta gäller vid köp av 20 eller fler licenser via Volume Purchase Program (VPP). Läs mer på Skolappar.nu!

Följer du oss i sociala medier får du information om eventuella prissänkningar. Vi finns på Facebook (iOS, Android, Windows), Twitter och Instagram. Aktuella apptips hittar du på pappasappar.se/rea.

ANNONS:

Upptäck

Sammanställningar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *