Det är hattsäsong i Sago Minis värld. Sätt igång att skapa huvudbonader, och passa på att kolla vad som är din stil!

I Sago Mini Hat Maker är man en modist/hattmakare och kunderna strömmar till. Sex stycken av de mer eller mindre bekanta Sago Minifigurerna är sugna på att skaffa sig huvudbonader, och kommer och ringer på i hattaffären. Till hjälp har man 15 startmodeller att välja på, en sax, mönster att stansa ut, dekaler och färger. När hatten är klar kan man välja att antingen låta fotografera kunden, eller se om hatten passar sig själv genom att använda kameran och ta en bild, och sedan gå till kassan och betala. Hela processen är i sju steg.

ANNONS:

Sago Mini Hat Maker är ett spel som ger yngre barn möjligheten att vara kreativa och pröva utklädningslek. Det finns inte lika mycket möjligheter som i exempelvis Toca Tailor, men det som förloras i utbud vinner Sago Mini Hat Maker i enkelhet.

Funktionen att kunna klä ut sig själv (alltså ta en selfie och prova sin hattskapelse) uppskattas väldigt mycket av min tvååring, som numera även gärna provar huvudbonader på riktigt och härmar appfigurernas beteende. Även om målgruppen är de yngsta har även lite äldre redaktionsbarn, upp till tio år, fattat tycker för appen.

Sago Mini Hat Maker är en app som är enkel att komma igång med och det går inte att göra fel. Klipper man exempelvis bort för mycket av hatten får man automatiskt en ny startmodell att utgå ifrån.
 Appen är lättförståelig med tydliga och lättmanövrerade verktyg.

Appen är fri från tredjepartsreklam och köp inuti. Det finns reklam för Sago Minis övriga appar, men denna reklam går att stänga av via enhetens inställningar. Appen har varken text eller tal. I inställningarna kan man även slå på möjligheten att ta betalt i kassan.

Vi gillar Sago Mini Hat Maker och ger den en fyra i betyg. Jag rekommenderar den för barn mellan två och sex år.

Här är en trailer:

Direktlänk till butik

Klicka för att enkelt komma direkt till den recenserade appen hos butik!

Prishistorik

Tillverkarens senaste prisändringar i respektive butik.
Apple Appstore
  •   45 kr 6 maj 2021
Google Play Store
  •   40 kr 13 aug 2020
  •   8 kr 6 aug 2020

Tips! Köper du från Apple App Store eller Google Play Store har du rätt att ångra dig och få pengarna tillbaka utan att du behöver ange orsak. Läs mer här!

Följer du oss i sociala medier får du information om eventuella prissänkningar. Vi finns på Facebook (iOS, Android, Windows), Twitter och Instagram. Aktuella apptips hittar du på pappasappar.se/rea.

ANNONS:

Upptäck

Sammanställningar

Tagged with →  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *