Bra appar till bebisar är det inte så gott om. Baby Rattle Toy är en app som tillfälligt kan distrahera en bebis.

I en krissituation kan man som förälder behöva ta till alla knep som finns. Ett alternativ kan vara att använda sig av appen Baby Rattle Toy för att tillfälligt få en bebis att bli glad/sluta skrika. Det är också en app som man kan använda till en bebis som vill utforska en iPhone eller iPad, eftersom den just är anpassad för de yngsta.

ANNONS:

I appen syns en sovande sol. Den studsar långsamt mellan kanterna på skärmen. När man trycker på skärmen så kommer olika djur fram, och de låter. Trycker man på solen så blir den glad, och studsar då även snabbare mellan kanterna.

Trycker man mycket på skärmen kan ljudet upplevas störande, men samtidigt är det just detta som kan fånga barnets uppmärksamhet. När jag har testat appen med min bebis så har jag sänkt volymen.

Baby Rattle Toy fungerar bäst för barn upp till ett år. Jag rekommenderar att man använder appen tillsammans med sitt barn.

Betyg: 3 av 5

Direktlänk till butik

Klicka för att enkelt komma direkt till den recenserade appen hos butik!

Prishistorik

Tillverkarens senaste prisändringar i respektive butik.
Apple Appstore
  •   0 kr 20 sep 2022
ANNONS:

Upptäck

Sammanställningar

En kommentar

  1. brittabloggar skriver:

    Jag använde den här appen ganska mycket när min dotter var runt året. Hon tyckte att den var rolig och fin och fascinerades av färgerna och ljuden. Jag tyckte att den var lite väl psykadelisk, men ändå en bra sysselsättning, till exempel i kollektivtrafiken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *